Speciale

Retrospectiva zilei 07 aprilie 2023

schedule 08 apr. 2023, 01:20

Retrospectiva zilei 07 aprilie 2023
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 07 aprilie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost surprinsă sărutându-se cu Jador: „Cea mai periculoasă parte a noastră”

Lumea mondenă a luat-o razna, după ce imaginile în care Andreea Bălan și Jador au fost surprinși sărutându-se au început să circule pe internet. Fosta concurentă a avut-o chiar și o reacție în acest sens! Iată ce a declarat fosta concurentă de la America Express!
Citeste tot articolul »

2. Dan Diaconescu, reținut la miezul nopții, fiind suspect că a întreținut relații sexuale cu două minore: „Nu au nimic, nicio probă”

Dan Diaconescu, fost proprietar OTV și fost politician, a fost reținut la miezul nopții pentru 24 de ore, fiind suspect că a întreținut relații sexuale cu două surori în vârstă de 15 ani. Surse din anchetă spun că Diaconescu le-ar fi cerut minorelor să îi găsească o virgină, contra cost, iar fetele l-ar fi filmat și șantajat. Când au venit mascații peste el în casă, inculpatul s-ar fi ascuns în debara. 

Citeste tot articolul »

3. E tradițional, dar costă. Masa de Paște, fără carne de miel: Cât costă un kilogram acum

Deși de pe masa de Paște, conform tradiției, carnea de miel nu ar trebui să lipsească, anul acesta pare-se că mulți români se vor lipsi de ea, din motive financiare. Kilogramul de miel costă cât două de porc. 
Citeste tot articolul »

4. Aluziva, noi detalii despre scandalul cu Zanni. A depus plângere împotriva lui: „Sunt la limită psihic”

Scandalul dintre Zanni și Aluziva, care a început în mediul online, pare că nu va ajunge prea curând la final. Influencerița a simțit nevoia să apeleze la oamenii legii pentru a-și face dreptate, așa că a depus o plângere penală împotriva lui, după cum a promis la scurt timp după ce a urmărit declarațiile sale.
Citeste tot articolul »

5. Paște 2023: angajații vor prime, nu cadouri

Angajații așteaptă de acum primele de Paște de la locul de muncă. Anul acesta, cei mai mulți nu mai vor cadouri, adică tradiționalul coș cu produse specifice de Paște, ci bani. Motivul? Orice ajutor este binevenit, mai ales luând seama că masa de Paște în 2023, din cauza crizei economice, ne va lăsa cu o gaură semnificativă în buget.
Citeste tot articolul »

6. Care este, de fapt, relația dintre Andreea Bălan și Jador. Adevărul a fost spus: „Avem foarte multă treabă împreună”

Tot internetul a luat foc, după ce Andreea Bălan și Jador au fost prinși sărutându-se, iar fanii blondinei au așteptat cu sufletul la gură explicații din partea sa, în speranța că vor afla adevărul. Vedeta, invitată fiind în cadrul emisiunii pe care o moderează Dan Capatos, a discutat despre întreaga situație.

Citeste tot articolul »

7. Explozie de proporții la Șantierul Naval Midia. Trei persoane au fost rănite

O explozie puternică s-a produs, vineri dimineață, la Șantierul Naval Midia. Trei muncitori au fost răniți în urma incidentului.
Citeste tot articolul »

8. Mircea Badea, reguli clare în relația cu Carmen Brumă. Ce nu are voie să facă partenera sa de viață

Mircea Badea a impus reguli clare în relația de iubire pe care o are cu Carmen Brumă. Cu ce nu este de acord prezentatorul tv?
Citeste tot articolul »

9. Larisa Iordache iubește din nou. Cine este noul iubit am gimnastei

Larisa Iordache a dat uitării poveștilor de dragoste neîmplinite din trecut, iar acum iubește din nou! Gimnasta în vârstă de 26 de ani s-a despărțit de fostul iubit în urmă cu câteva luni, iar acum și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat care face parte din același domeniu ca și ea.

Citeste tot articolul »

10. Theo Rose, declarații emoționante înainte de a deveni mamă. Sarcina a adus multe schimbări în viața sa

Emoțiile încep să crească în cazul lui Theo Rose care se apropie cu pași repezi de ziua în care va deveni mamă pentru prima dată. De curând, a simțit nevoia să stea de vorbă cu fanii ei despre anumite aspecte care s-au schimbat în viața sa, de când a rămas însărcinată cu fiul ei. Iată ce a zis!
Citeste tot articolul »

11. Bia Khalifa, adevărul despre relația cu Dani Mocanu: „Sunt prima iubită cu care s-a...”

Bia Khalifa a acceptat invitația Corneliei Ionescu de a merge în cadrul emisiunii sale, Online Story, unde a vorbit despre mai multe aspecte legate de viața sa privată, inclusiv despre relația pe care a avut-o cu Dani Mocanu. Iată ce a povestit blondina!

Citeste tot articolul »

12. Consiliul Național al Elevilor solicită eliminarea concursului de admitere la liceu

Consiliului Național al Elevilor (CNE) au solicitat eliminarea concursului de admitere la licee, menționând că aceasta este o „prioritate reală pentru o îmbunătățire substanțială a noului proiect de lege”.
Citeste tot articolul »

13. Carburanții în România s-au scumpit din nou. Cât costă astăzi, 7 aprilie 2023, benzina și motorina

Prețul carburanților standard din România se comercializează astăzi, 7 aprilie 2023, cu prețuri începând de la 6.69 lei/l. Costul motorinei și a benzinei oscilează de la începutul anului 2023, când Guvernul a decis să renunțe la reducerea de 50 bani/litru.
Citeste tot articolul »

14. Pensiile românilor vor ajunge mai devreme în luna aprilie. Anunțul ministrului Muncii

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat că pensiile românilor vor ajunge mai rapid în luna aprilie, cu ocazia sărbătorilor de Paști. Astfel, pensionarii vor putea să își facă liniștiți cumpărături pentru masa de Paști.

Citeste tot articolul »

15. Patru persoane dintre cele care și-au pierdut viața la granița dintre Canada și SUA erau români

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că printre persoanele care au decedat la granița dintre Canada și Statele Unite ale Americii au fost identificate patru persoane cu cetățenie română.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---