Showbiz

Cătălin Scărlătescu, mesaj pentru Mona Segall după ce el și colegii lui au fost dați în judecată: „Orice s-ar întâmpla...”

schedule 04 dec. 2023, 11:30

Cătălin Scărlătescu, mesaj pentru Mona Segall după ce el și colegii lui au fost dați în judecată: „Orice s-ar întâmpla...”
Sursa foto: YouTube Claumar Pescar

Cătălin Scărlătescu a avut un mesaj pentru Mona Segall, la scurt timp după ce el și colegii lui, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, au fost dați în judecată de către Antena 1.

Cătălin Scărlătescu, mesaj pentru Mona Segall

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu și-au dat demisia de la Chefi la Cuțite. Aceștia au refuzat să mai facă parte din următorul sezon el concursului de gătit, după câteva sezoane bune și au pus totul pe fondul oboselii și al stresului. Deși fanii le-au înțeles decizia, nu i-au criticat și au fost de acord cu ei, cei de la Antena 1 nu au fost deloc de acord și i-au chemat să dea socoteală în instanță.

În ciuda tuturor celor întâmplate, au fost găsiți înlocuitori pentru cel de-al treisprezecelea sezon de la Chefi la Cuțite. Vestea că au fost dați în judecată a fost un șoc chiar și pentru ei, deoarece nu s-ar fi așteptat niciodată la una ca asta din partea celor pe care îi vedeau ca pe familiile lor, iar acum odată puși în fața faptului împlinit, nu au altceva de făcut decât să meargă înainte.

Niciunul dintre ei nu a dorit să dea prea multe detalii pe marginea acestui subiect, dar recent Cătălin Scărlătescu i-a transmis un mesaj Monei Segall, cea care este producătoarea show-ului culinar din juriul căruia a făcut parte 12 sezoane. Acesta a precizat că, indiferent de ceea ce s-ar întâmpla, femeia va rămâne în inima lui.



Tot el a zis că îi pare rău de ea în toată această poveste, dar că nu are cum să se supere pe ea, neavând nicio vină sau implicare în decizia de a-i da în judecată.

„Din toată poezia asta nu-mi pare rău decât de Mona, atât! Nu pot decât toată viața mea s-o iubesc pe Mona! N-am să mă supăr niciodată pe ea, dar niciodată, orice s-ar întâmpla. Pentru mine va fi icoană!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru cancan.ro.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---