Media

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, jurați în noul sezon MasterChef la PRO TV

schedule 16 apr. 2024, 13:17

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, jurați în noul sezon MasterChef la PRO TV
Sursa foto: YouTube Chef Sorin Bontea
MasterChef România revine în 2024 la PRO TV cu jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Castingul este deschis.

PRO TV a anunțat revenirea show-ului culinar MasterChef România, cu un nou sezon programat pentru anul 2024. În rolurile de jurați, telespectatorii îi vor revedea pe cei trei chefi consacrați: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Aleksandras Cesnavicius, CEO-ul PRO TV, a exprimat entuziasmul legat de acest comeback: „Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”.

Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV, a adăugat: „Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat show-ul MasterChef și a prezentat publicului român trei chefi tineri. Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin și Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite și respectate personalități TV din România. MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început.”

Chefii au împărtășit și ei sentimentele lor legate de acest nou început. Sorin Bontea a descris MasterChef ca pe „prima dragoste, care nu se uită niciodată”, în timp ce Florin Dumitrescu a subliniat că show-ul a fost „prima noastră iubire și provocare”. Cătălin Scărlătescu a comparat revenirea la MasterChef cu întoarcerea la locurile natale, exprimându-și dorința de a vedea concurenți curajoși și creativi în noul sezon.

Înscrierile pentru castingul noului sezon MasterChef sunt deja deschise, iar pasionații de gătit sunt invitați să își demonstreze talentul în fața celor trei jurați renumiți.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---