Speciale

Retrospectiva zilei 17 martie 2023

schedule 18 mar. 2023, 01:00

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 17 martie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Pleacă sau nu Gina Pistol la Pro TV! Iubita lui Smiley, mai sinceră ca oricând: „Așa am simțit”

Gina Pistol a dat primele declarații, după ce s-a zvonit că ar pleca la Pro TV. Partenera de viață a lui Smiley a lămurit pe toată lumea în acest sens și a spus clar, pentru ca toți fanii ei să înțeleagă, care sunt planurile sale de viitor, dar și ce are de gând să facă în clipa de față.
Citeste tot articolul »

2. SUA evaluează dacă mai merită să trimită drone în zona Mării Negre, după ce Rusia a forțat doborârea aparatului MQ-9 Reaper - CNN

Statele Unite ale Americii (SUA) fac, în prezent, o evaluare a operațiunilor cu drone în zona Mării Negre, au declarat mai mulți oficiali pentru CNN. Pentagonul căntărește costurile și beneficiile zborurilor după ce Rusia a forțat doborârea unui aparat de zbor la începutul acestei săptămâni. 

Citeste tot articolul »

3. Soția lui DOC, primele declarații după eliminarea artistului de la Survivor. „Nu consider că a greșit cu nimic, sunt mândră”

Soția lui DOC, Anca, a dat primele declarații după eliminarea partenerului său de viață din cadrul emisiunii Survivor România. Deși fostul Faimos a fost criticat dur din cauza comportamentului pe care l-a avut pe parcursul competiției, ea nu consideră că a greșit cu nimic și este mândră de el din toate punctele de vedere, dar mai ales îl așteaptă cu drag acasă.
Citeste tot articolul »

4. Cresc ratele și pentru românii cu credite în euro, după decizia BCE. Cu cât se vor majora

Cresc ratele în euro. Banca Centrală Europeană (BCE) a majorat din nou dobânda cheie, pentru a ține inflația sub control. BCE a hotărât, joi, să mărească dobânda de referință cu 50 de puncte de bază, după cum a promis în februarie. Prin această mișcare, instituția a arătat din nou că ignoră haosul de pe piețele financiare și cererile investitorilor privind renunțarea la înăsprirea politicii monetare până la revenirea încrederii. 

Citeste tot articolul »

5. Arabii vor statul de minoritate în România: loc în Parlament și drept garantat la moschei. Demersul, început de comunitatea din Timișoara

Arabii vor statul oficial de minoritate în România, ca să aibă loc în Parlament și drept garantat la moschei, școli și centre culturale. Demersul a fost început deja de comunitatea din Timișoara, unde sunt peste 10.000 de arabi. În toată țara sunt zeci de mii și majoritatea au cetățenie română. Ei își argumentează cererea prin motive clare: respectă obligațiile pe care le au, plătesc taxe și impozite, deci vor și drepturi. 
Citeste tot articolul »

6. Bia Khalifa continuă războiul cu Fulgy după despărțire: „Să-mi zică mulțumesc în genunchi”

Bia Khalifa nu cedează în fața fostului ei partener de viață sub nicio formă, iar de curând a făcut niște afirmații foarte, foarte dure despre Fulgy, după ce și el la rândul lui a făcut-o cu ou și cu oțet pe internet. Iată ce a declarat creatoarea de conținut pentru adulți!

Citeste tot articolul »

7. ASF retrage licența Euroins și constată insolvența companiei

Cutremur pe piața asigurărilor. Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a retras autorizația societății de asigurări Euroins, a transmis instituția într-un comunicat de presă. 
Citeste tot articolul »

8. România a fost aleasă pentru Președinția Consiliului Executiv al Organizației pentru Interzicea Armelor Chimice

România a fost aleasă în calitate de președinte al Consiliului Executiv al Organizației pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC) de la Haga, a anunțat Ministrul Afacerilor Externe. România va intra în noua funcție începând de la sfârșitul lunii mai.
Citeste tot articolul »

9. Ministrul Finanţelor, despre poliţele RCA: „Avem nevoie de o serie de soluții pentru asigurații din România”

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a transmis că autoritățile din România ar trebui să găsească o serie de soluții pentru a duce la scăderea polițelor RCA.

Citeste tot articolul »

10. Un nou cutremur a avut loc în Gorj. Ce intensitate a avut seismul

Un nou cutremur s-a produs în această după-amiază în județul Gorj. Seimul a înregistrat o magnitudine de 3,6 pe scara Richter.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---