Speciale

Retrospectiva zilei 29 mai 2023

schedule 30 mai 2023, 01:15

Youtube 9news
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 29 mai 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Gina Pistol, prima imagine cu fiica ei de la nuntă: „Suntem norocoși că ne avem”

Gina Pistol a mai postat, pe contul ei de Instagram, câteva imagini de la nuntă, printre care se află și una cu fiica sa. Prezentatoarea de la Antena 1 a transmis, în dreptul acestora, un mesaj emoționant. Iată ce a zis!
Citeste tot articolul »

2. Recep Tayyip Erdoğan a câștigat un nou mandat la alegerile prezidențiale din Turcia

Recep Tayyip Erdogan a câștigat un nou mandat la funcția de președinte al Turciei pentru alți cinci ani, a transmis Consiliul Electoral Suprem.
Citeste tot articolul »

3. Carmen Harra, predicții despre nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Ce a afirmat clarvăzătoarea despre relația lor: „Va fi o căsătorie...”

Relația Ginei Pistol și a lui Smiley a fost analizată și de Carmen Harra, la scurt timp după ce aceștia și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Ce părere are clarvăzătoarea despre căsătoria lor și cum crede că vor decurge lucrurile pe viitor!

Citeste tot articolul »

4. Cutremur în România, luni dimineața. Unde s-a resimțit și ce magnitudine a avut seismul

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) a anunțat că luni dimineața, un cutremur slab a avut loc în România.
Citeste tot articolul »

5. Ce promisiune i-a făcut Dan Negru regretatului Benone Sinulescu: „Nea Beni m-a rugat, în 2017 să...”

Dan Negru și Benone Sinulescu au avut o prietenie frumoasă, care i-a legat mai bine de 30 de ani și care a venit la pachet cu foarte multe amintiri. În timp ce regretatul artist se afla încă în viață, prezentatorul i-a făcut o promisiune, iar de curând a vorbit despre aceasta. Iată ce a povestit!
Citeste tot articolul »

6. Horoscopul dragostei 29 mai - 4 iunie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

Citeste tot articolul »

7. Angajaţii CFR protestează în faţa Ministerului Transporturilor. Lucrătorii amenință cu greva generală

După protestele organizate de sindicatele din Educație, angajații CFR ies și ei în stradă pentru a-și striga nemulțumirile. Aceștia vor protesta luni, între orele 10.00 – 12.45, lângă Parcul din faţa Ministerului Transporturilor. Aceștia vin cu o serie de revendicări, printre care aprobarea bugetului la CFR Călători și salarii decente.
Citeste tot articolul »

8. Nimeni nu credea că se pricepe la așa ceva. Care este pasiunea ascunsă a lui Adi Mutu: „Mă relaxează”

Despre Adi Mutu se știu multe lucruri fie ele bune, fie situate la polul opus, dar cert este că oricât de multe lucruri credeau că știu fanii despre el, acesta reușește să îi ia prin surprindere de fiecare dată. Într-un interviu pe care acesta l-a acordat recent a povestit care este pasiunea sa ascunsă. Nimeni nu ar fi crezut una ca asta.

Citeste tot articolul »

9. Idei de cadouri rafinate cu ocazia nunții de argint

Nunta de argint este un moment special din viaţa de cuplu, care merită celebrat cum se cuvine, indiferent că optezi pentru un cadou tradiţional sau ceva cu totul original. ===▷▷▷
Citeste tot articolul »

10. Vica Blochina, dezvăluiri neașteptate despre tatăl copilului ei. Victor Pițurcă, marea sa iubire: „Un bărbat pentru care oamenii m-au judecat”

Vica Blochina a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit printre altele și despre relația pe care a avut-o cu Victor Pițurcă. Blondina a fost judecată de multă lume pentru faptul că a iubit sincer, dar mai ales pentru faptul că a rămas însărcinată cu acesta.
Citeste tot articolul »

11. Smiley și-a pus fanii pe gânduri. Ce a declarat înainte de a pleca în luna de miere: „Mai apare un copil”

Smiley și Gina Pistol au avut parte de o nuntă de vis, la care au luat parte în jur de 300 de persoane care s-au distrat de minune și care și-au făcut amintiri frumoase alături de miri. În ziua marelui eveniment, au dat un interviu sincer în care au dezvăluit unde vor petrece luna de miere și nu numai.


Citeste tot articolul »

12. De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 29 MAI - 4 IUNIE

Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie. De ce ai nevoie în această săptămână de tranziție de la mai la iunie, de la primăvară la vară în funcție de zodia în care te-ai născut.
Citeste tot articolul »

13. Oana Roman, despre relația cu Marius Elisei. Cum se înțelege cu tatăl copilului ei: „A gătit”

Oana Roman a dezvăluit care este, la momentul actual, relația pe care o are cu Marius Elisei. Există oare șanse de împăcare între fiica lui Petre Roman și tatăl copilului ei!
Citeste tot articolul »

14. Greva generală în Educație continuă și în această săptămână. Examenul de Bacalaureat ar putea fi amânat

Angajații din Educație continuă greva generală. Luni, liderii sindicatelor din învățământ se vor întâlni cu ministrul muncii, Marius Budăi, pentru a discuta despre viitoarea grilă de salarizare din sistem.

Citeste tot articolul »

15. Trafic restricționat marți, în Capitală, din cauza protestului sindicaliștilor din Educație

Brigada Rutieră anunță că mai multe restricții de circulație vor fi aplicate marți, în Capitală, din cauza unui nou protest organizat de sindicaliștii din Educație.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9715 RON
-0.00080
USD
USD: 4.5614 RON
0.00310
GBP
GBP: 5.8088 RON
0.01240
HUF
HUF: 1.2606 RON
0.00220
BGN
BGN: 2.5419 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1628 RON
0.00210
Convertor valutar

Rezultat: ---