Speciale

Retrospectiva zilei 23 august 2023

schedule 24 aug. 2023, 01:22

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 23 august 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Cutremur în Ungaria. Seismul a fost resimțit și în România

Un cutremur a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, în Ungaria. Potrivit Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare şi pentru Fizica Pământului (INCDFP), seismul a fost resimțit și pe teritoriul României.
Citeste tot articolul »

2. Ce a declarat Dana Roba înainte de întâlnirea cu Daniel Balaciu. Make-up artista are emoții: „Sper să nu mi se facă rău”

Dana Roba se va întâlni pentru prima dată în față în față cu fostul ei soț, după ce acesta a vrut să îi ia viața. Make-up artista are emoții și speră să nu i se facă rău.
Citeste tot articolul »

3. Primele declarații ale lui Cristian Cioacă, după ce a fost eliberat din închisoare. Familia Elodiei este revoltată: „Strigător la cer!”

Cristian Cioacă a fost eliberat, marți seară. Fostul polițist a executat 9 ani și puțin din pedeapsa de 15 ani și 8 luni de detenție pentru uciderea Elodiei Ghinescu. Autorul celei mai metiadizate crime din istoria recentă a României a negat mereu fapta și nu a spus niciodată ce a făcut cu trupul soției. Ba chiar are același discurs în fața jurnaliștilor. Mama fostei avocate este revoltată de hotărârea instanței. 

Citeste tot articolul »

4. Medicamentele, tot mai scumpe. Ce tratamente costă și de 5 ori mai mult de la 1 august

S-au scumpit medicamentele. Unele tratamente costă chiar și de 5 ori mai mult de la 1 august. Pentru că nu și le permit, mulți pacienți renunță la anumite pastile sau caută medicamente asemănătoare. Pe de cealaltă parte, producătorii dau vina pe costurile mari ale materiilor prime. 
Citeste tot articolul »

5. Raluca Dumitru, invitată la ”Bravo, ai stil! Backstage”. De ce nu mai vorbește deloc cu Viviana Sposub

Raluca Dumitru a acceptat invitația de a merge în cadrul emisiunii online ”Bravo, ai stil! Backstage”, unde a vorbit inclusiv despre motivuk pentru care nu a mai păstrat legătura cu fosta ei colegă de platou, Viviana Sposub. Iată ce a mărturisit!
Citeste tot articolul »

6. Noi reguli pe piața RCA. Până când ar putea fi prelungită plafonarea tarifelor

Falimentul Euroins a schimbat regulile de pe piața RCA. Costurile asigurărilor auto obligatorii ar putea fi plafonate până la începutul lui 2024. Chiar și așa, șoferii se plâng de faptul că tarifele s-au dublat în unele cazuri. O altă măsură nouă care se aplică deja: asigurările se pot cumpăra cu două luni înainte de expirare. Dar până când ar putea fi prelungită plafonarea tarifelor RCA?
Citeste tot articolul »

7. Matteo Politi a fost arestat în Italia. Falsul medic estetician ar putea fi extrădat în România

Matteo Politi, judecat pentru înșelăciune și fals intelectual după ce a desfigurat mai multe femei, a fost arestat în Italia. Impostorul, care a lucrat ca medic estetician pentru cinci unități medicale din România, fără să aibă acest drept, ar putea fi extrădat în țara noastră. 

Citeste tot articolul »

8. Dmitri Medvedev susține că Rusia ar putea anexa regiuni din Georgia

Fostul președinte al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a declarat că Rusia ar putea anexa regiunile separatiste Osetia de Sud şi Abhazia din Georgia.
Citeste tot articolul »

9. Raluca Dumitru, adevărul despre nuntă. De ce nu se mărită vedeta: „E păcat să trăiești în concubinaj”

Raluca Dumitru, invitată fiind în cadrul emisiunii online ”Bravo, ai stil! Backstage”, a vorbit despre mai multe aspecte legate de competiția din care a făcut parte, dar și despre motivul pentru care nu a ajuns în fața altarului până la vârsta sa.
Citeste tot articolul »

10. Accident pe Podul Prieteniei Giurgiu - Ruse. Traficul este blocat

Accident, miercuri dimineață, pe Podul Prieteniei de la Giurgiu. Traficul este oprit, iar timpul de așteptare la trecerea în Vamă a ajuns la 180 de minute, după ce un autotren care se deplasa în partea bulgară a lovit parapeții podului. 

Citeste tot articolul »

11. Theo Rose, declarații la două luni după ce a devenit mamă. Cum este viața de părinte: „Nu am fost stresată după naștere”

Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată, în urmă cu doar luni, iar de curând a vorbit despre cum este viața de părinte pentru ea. Iată ce a declarat artista!
Citeste tot articolul »

12. Prețul benzinei înregistrează o ușoară scădere. Care este prețul carburanților din România

Prețul motorinei stagnează, în timp ce benzina a înregistrat o ușoară scădere.
Citeste tot articolul »

13. Fiica Roxanei Ciuhulescu, operată de urgență. Ce diagnostic i-au pus medicii: „Riscurile ar fi fost înfiorătoare”

Fiica Roxanei Ciuhulescu a fost operată de urgență. Ce diagnostic i-au pus medicii și care erau riscurile la care s-ar fi supus, dacă nu ar fi ajuns repede pe masa de operație!

Citeste tot articolul »

14. Canicula scade câștigurile apicultorilor. Albinele rămân fără hrană și faguri

Canicula din această vară are efecte iremediabile asupra familiilor de albine. Din cauza caniculei, hrana este din ce în ce mai greu de găsit, albinele parcurg distanţe lungi pentru a procura polen, iar temperaturile ridicate topesc fagurii, cu rezultate devastatoare.
Citeste tot articolul »

15. Andreea Bălan, impresionată de iubitul ei. Ce gest a făcut Victor Cornea pentru fiicele ei: „Așa ceva n-am crezut că o să trăiesc”

Andreea Bălan a fost de-a dreptul impresionată de gestul pe care l-a făcut iubitul ei și nu s-a putut abține să nu le arate și fanilor ei momentul pe care nu credea că o să îl trăiască vreodată.
Citeste tot articolul »

16. Anamaria Prodan și-a deschis agenție imobiliară. Vrea ca românii să nu mai fie păcăliți în Dubai: „Lumea plânge după bani!”

Anamaria Prodan și-a deschis agenție imobiliară, pentru că își dorește ca românii să nu mai fie păcăliți în Dubai, iar la final să plângă după banii pe care îi dau în zadar.

Citeste tot articolul »

17. Sorin Grindeanu: „Susţin total impozitarea multinaţionalelor pe cifra de afaceri”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a transmis că susține impozitarea multinaționalelor pe cifra de afaceri și impunea unui impozit pe profitul băncilor. Oficialul spune că instituția pe care o conduce nu își permite să treacă printr-o perioadă în care să fie suspendate fondurile europene.Citeste tot articolul »

18. Austria se opune în continuare intrării României în Schengen. Cum a reacționat oficialul austriac după întâlnirea cu ministrul nostru de Interne

Gerhard Karner, ministrul de Interne austriac, a declarat miercuri, după întâlnirea cu ministrul de interne român, Cătălin Predoiu, că poziţia țării sale este că sistemul Schengen nu funcționează, de aceea nu sunt deschiși pentru extinderea acestuia. El a mai menţionat că, în ceea ce priveşte returnările, sistemul Dublin are deficitele lui. 

Citeste tot articolul »

19. Spania cere Uniunii Europene să recunoască oficial limba catalană, bască și galiciană

Spania solicită Uniunii Europene să recunoască oficial limba catalană, bască și galiciană. Pentru cererea Spaniei, Parlamentul European are nevoie de aprobarea Comisei Europene.
Citeste tot articolul »

20. Alertă cu bombă în mai multe spitale din Capitală. „Vor exploda în câteva ore! Multă lume va muri!”

Alertă cu bombă în mai multe spitale din București. Autoritățile s-au mobilizat de urgență pentru a interveni. Reprezentanții spitalelor au primit mesaje de amenințare.
Citeste tot articolul »

21. Horoscopul Minții: Cum gândești în funcție de zodia în care te-ai născut?

HOROSCOPUL MINȚII: Care sunt predispozițiile mentale pentru fiecare zodie în parte? Află care sunt limitările dar și care sunt atuurile fiecărei zodii în parte. Cât de mult cântărește raționalul în viața ta? Dar emoționalul? Există vreun mod prin care mintea te poate împiedica să îți îndeplinești aspirațiile?

Citeste tot articolul »

22. Toamna începe cu Gala Kudika Good Vibes Awards

Kudika Good Vibe Awards premiază ideile care schimbă lumea prin leapșa faptelor bune

În seara de 6 septembrie 2023 organizăm Gala KUDIKA GOOD VIBE AWARDS la Palatul Noblesse, unde vom sărbători ideile, inițiativele și eforturile care lasă un impact pozitiv asupra comunității.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---