Speciale

Retrospectiva zilei 14 august 2023

schedule 15 aug. 2023, 01:15

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 14 august 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. România, locul 1 în lume la Olimpiada Internațională de Geografie

Un grup de elevi din România s-au clasat pe locul I la Olimpiada Internațională de Geografie, care a avut loc în Indonezia.
Citeste tot articolul »

2. Aproape o mie de staţii STB vor fi dotate cu panouri digitale. Nicușor Dan: „Călătorii vor afla în timp real programul autobuzelor”

​Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că aproape o mie de staţii STB vor fi dotate cu panouri digitale, iar călătorii vor putea afla în timp real programul de circulaţie a autobuzelor.
Citeste tot articolul »

3. Theo Rose, dezvăluiri neașteptate la două luni după ce a devenit mamă. Ce a pățit artista: „Oare așa va fi viața mea în continuare?”

Theo Rose a făcut câteva dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate la două luni după ce a devenit mamă. Ce a pățit artista, după ce a primit un cadou inedit!

Citeste tot articolul »

4. Mii de creștini vin la Mănăstirea Nicula, la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului

Mănăstirea Nicula din județul Cluj găzduiește cel mai mare pelerinaj creștin-ortodox şi greco-catolic din România. Zeci de mii de creștini din toate colțurile țării vin să se închine la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului.
Citeste tot articolul »

5. Jasmine, invitată la "Bravo, ai stil" Backstage”. Atac dur la adresa lui Iris: „Aici vorbesc de educația pe care o am”

Jasmine a fost invitată la "Bravo, ai stil" Backstage”, unde a vorbit despre una dintre colege sale și anume Iris, nefiind deloc blândă în declarații, dar și despre alte aspecte legate de competiție. De ce a ales, la rândul ei să copieze, o ținută și ce a spus despre acuzațiile privind echipa de stiliști cu care se presupune că lucrează!

Citeste tot articolul »

6. Forțele armate ruse au atacat orașul Odesa cu drone și rachete Kalibr

Rusia a lansat un atac cu drone și rachete asupra orașului ucrainean Odesa, în noaptea de duminică spre luni. În urma atacurilor, trei persoane au fost rănite.
Citeste tot articolul »

7. Oana Moșneagu, cerută în căsătorie după doi ani de relație. Primele declarații: „Să ne iubim în fiecare zi”

Oana Moșneagu a fost cerută în căsătorie după doi ani de relație. Vedeta a postat primele imagini cu inelul de logodnă pe care partenerul ei de viață, Vlad Gherman, i l-a oferit și a vorbit despre acest moment important din viața lor. Iată ce a povestit îndrăgita actriță!
Citeste tot articolul »

8. O explozie a avut loc în Marea Neagră, la Costinești. Se presupune că ar fi o mină marină

O explozie a avut loc în mare, în stațiunea Costinești, luni dimineață. Incidentul s-a produs în zona digului din fața Hotelului Forum din Costinești, potrivit ISU Dobrogea. Autoritățile presupun că ar fi vorba despre o mină marină.

Citeste tot articolul »

9. Alertă în Guvern, după scumpirea carburanților. Ce se va întâmpla cu prețul alimentelor

Prețul combustibililor a crescut semnificativ în ultima perioadă. Din această cauză Guvernul este în alertă și se îngrijorează cu privire la prețurile produselor alimentare, care ar putea bubui din cauza scumpirii carburanților.
Citeste tot articolul »

10. Ana Morodan, dură cu unul dintre angajații săi. Cum a reușit să o enerveze șoferul: „ Dacă mă mai iei o dată la mișto...”

Ana Morodan a avut o discuție ceva mai aprinsă cu unul dintre angajații săi, care a fost postată pe intenet și despre care mulți dintre urmăritorii ai au avut câte ceva de comentat. Iată cum a reușit să o enerveze șoferul!
Citeste tot articolul »

11. Laura Giurcanu, despre experiența America Express. Cum i s-a schimbat viața: „Îmi place cum m-am întors”

Laura Giurcanu a oferit un interviu despre experiența America Express. Vedeta a povestit cum i s-a schimbat viața odată cu participarea în concurs și este mulțumită de felul în care s-a întors. Iată ce a povestit!

Citeste tot articolul »

12. Otilia Bilionera, cerută în căsătorie. Artista are planuri mari: „Mă simt pregătită, am 30 de ani”

Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei de viață turc, iar mai apoi a decis să le arate fanilor ei primele imagini cu inelul de logodnă. Vedeta are planuri mari și a vorbit despre ele, cu puțin timp înainte de a se logodi.
Citeste tot articolul »

13. Bacalaureat 2023, sesiunea de toamnă. Examenele începe miercuri. Lucrările vor fi corectate digitalizat

Miercuri, 16 august, va începe sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 2023. Ministerul Educației a anunțat că probele scrise ale examenelor vor fi evaluate digital.
Citeste tot articolul »

14. Vica Blochina încă luptă cu kilogramele în plus. Au trecut două luni de când s-a operat la stomac: „De la stres și de la frustrări”

Deși au trecut deja două luni de când Vica Blochina a decis să facă o intervenție de micșorare a stomacului, aceasta încă duce o luptă grea cu kilogramele în plus. Blondina crede că de vină sunt stresul și frustrările pe care le are.

Citeste tot articolul »

15. Tragedie pe litoral. Trei oameni au murit înecați la Mamaia, iar alți doi au ajuns la spital. Oamenii au făcut lanț uman pentru a-i salva

Tragedie în acest început de săptămână pe plaja din Mamaia. Trei persoane au murit înecate, iar alte două persoane au ajuns la spital, după ce s-au aventurat în marea agitată. Oamenii care erau pe plajă au format un lanț uman pentru a-i salva.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---