Social

Tragedie pe litoral. Trei oameni au murit înecați la Mamaia, iar alți doi au ajuns la spital. Oamenii au făcut lanț uman pentru a-i salva

schedule 14 aug. 2023, 15:41

Tragedie pe litoral. Trei oameni au murit înecați la Mamaia, iar alți doi au ajuns la spital. Oamenii au făcut lanț uman pentru a-i salva
Photosebia / Shutterstock

Tragedie în acest început de săptămână pe plaja din Mamaia. Trei persoane au murit înecate, iar alte două persoane au ajuns la spital, după ce s-au aventurat în marea agitată. Oamenii care erau pe plajă au format un lanț uman pentru a-i salva.

Trei persoane au decedat înecate la Mamaia, după ce s-au aruncat în marea agitată

Caz tragic în acest început de săptămână, la Mamaia. Cinci persoane s-au aventurat în valurile zbuciumate ale Mării Negre. Trei dintre persoane au decedat, iar alte două au reușit să fie salvate și transportate la spital. Oamenii de pe plajă când au sărit în ajutor și au format un lanț uman pentru a-i salva pe toți, însă din păcate, nu a fost posibil.

Mai bine de o oră, medicii au încercat să îi resusciteze pe cei trei oameni care erau în stare inconștientă, însă fără succes. Medicii le-au constatat decesul.

Medicii şi paramedicii SMURD au încercat din răsputeri să îi aducă la viață pe cei trei oameni. Alte două persoane care au fost salvate, erau în stare conștientă și au fost transportate de urgenţă la spitalul din Constanţa.

Cele cinci persoane au intrat în mare, iar la un moment dat, din cauza valurilor agitate şi a curenţilor puternici, nu au mai putut înota spre mal.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---