Speciale

Retrospectiva zilei 07 martie 2023

schedule 08 mar. 2023, 09:15

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei de 07 martie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1 NATO vrea ca aliații să fie pregătiți dacă Putin decide să escaladeze conflictul. Ce armament trimite în România

NATO își întărește flancul estic cu tehnică performantă. Vrea ca aliații să fie pregătiți dacă președintele rus Vladimir Putin decide să escaladeze conflictul. Mai multe arme și vehicule vor ajunge în perioada următoare în România și Bulgaria și vor fi folosite la cele mai mari exerciții ale Alianței Nord-Atlantice de anul acesta. În acest timp, Rusia a reușit să strecoare o navă plină cu echipament militar în Marea Neagră, în pofida sancțiunilor internaționale. Iată ce armament aduc americanii la noi țară.

Citeste tot articolul »

2 Scandalul canalului Bâstroe - măsurătorile. Documentele care arată schimbările din ultimii 6 ani de pe brațul Chilia

În prezent, se pun la punct ultimele detalii pentru măsurătorile care vor arăta ce s-a întâmplat pe canalul Bâstroe. Astăzi, o echipă din România, formată din specialiști și oficiali va merge la discuții în postul ucrainean Izmail. În acest timp, în spațiul public au apărut documentele măsurătorilor făcute pe brațul Chilia în ultimii șase ani. 

Citeste tot articolul »

3 Cutremurele din Turcia au scumpit legumele. Când vor scădea prețurile acestora

Este criză de legume în mai multe țări europene. Acolo unde sunt, prețurile au explodat. În piețele din România, găsim de toate, dar marfa este din import și la preț dublu comparativ cu anii trecuți. Cutremurele din Turcia le-au scumpit. 

Citeste tot articolul »

4 Kamara, pe lista neagră a Faimoșilor: „El nu e un om rău, dar se victimizează”

Kamara a ajuns să fie pe lista neagră a colegilor lui din echipa Faimoșilor, iar mulți nu se mai abțin deloc când vine vorba de a-și da cu părerea despre el. Deși până la momentul actual Camen Grebenișan s-a abținut din a-și da cu părerea, a venit și vremea ei să își spună punctul de vedere.

Citeste tot articolul »

5 Alina Radi, declarații neașteptate despre Războinici după eliminarea de la Survivor: „Toți am făcut sau spus lucruri la foame, nervi, oboseală”

Alina Radi a dat câteva declarații cu totul și cu totul neașteptate despre Războinici, la doar câteva zile după eliminarea de la Survivor România, emisiunea care i-a pus toate limitele la încercare și unde a învățat atât de multe lucruri. Iată ce a povestit fosta concurentă a emisiunii de la Pro TV.

Citeste tot articolul »

6 Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina, implicați într-un accident: „Problema locurilor de parcare i-a luat mințile”

Emi de la Noaptea Târziu și frumoasa lui parteneră de viață, Mădălina, au fost implicați într-un accident rutier. Artistul a ținut să discute și cu fanii lui despre problemele pe care le-a întâmpinat în ultima vreme, dar și despre situația în care a fost pus. Iată ce a povestit în mediul online!

Citeste tot articolul »

7 Ziua Femeii este in fiecare zi, nu doar pe 8 Martie

Cu toate că Ziua Internațională a Femeii se sărbătorește, așa cum toată lumea știe deja, pe data de 8 martie, aceasta ar trebui să fie în fiecare zi. Femeile au nevoie să fie iubite, să primească flori din partea bărbaților sau a fiilor lor nu doar în anumite zile din an, ci ori de câte ori aceștia simt să își arate aprecierea față de ele. De regulă, bărbații se simt obligați să facă asemenea gesturi față de femeile alături de care trăiesc în zile precum acestea, dar uită că ar trebui să fie atenți cu ele, fără a fi vreo ocazie specială. Dacă vrei să îți impresionezi persoana iubită zilnic, nu doar de 8 martie, avem câteva versuri pe care i le-ai putea dedica și care, în mod clar, îi vor aduce zâmbetul pe buze.


Citeste tot articolul »

8 Ce destinații de vacanță au ales românii pentru 2023

Românii sunt mari iubitori de distracție, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Drept dovadă, aceștia au stabilit, în mare parte care sunt locurile în care își doresc să plece, în 2023, încă de la începutul anului.

Citeste tot articolul »

9 Raport: 6 din 10 tineri, la nivel mondial, nu vor fi pregătiți pentru piața muncii, în 2030. Principalele cauze

Lumea întreagă se confruntă cu o criză a competențelor. Un raport realizat de PwC, Unicef şi Generation Unlimited arată că șase din zece tineri cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani (830 de milioane de persoane), la nivel global, nu vor fi pregătiți pentru piața muncii în 2030, inclusiv pentru tranziția la economia verde. 

Citeste tot articolul »

10 European Digital Commerce: speakeri internaționali renumiți vin la cel mai important summit de comerț al primăverii - 4 mai, Marriott

Evenimentul European Digital Commerce (EDC), hosted by VTEX și Amazon Web Services, a devenit unul marcant pentru întreaga industrie de retail din regiune, reunind în ultimii ani sute de specialiști, zeci de speakeri și ore întregi de conținut premium. În 2023, EDC te așteaptă la cea mai ambițioasă și cuprinzătoare ediție de până acum! 

Citeste tot articolul »

11 Zile libere de la stat. Țările din Europa cu cele mai multe zile libere legale

Românii se bucură în 2023 de 15 zile libere legale de la stat, dintre care 12 vor pica în timpul săptămânii. Chiar dacă pentru cineva ar părea multe zile, ai fi surprins să afli că există țări din Europa care au un număr mai mare de zile legale. Iată țările europene în care angajații se bucură de multe zile libere legale.

Citeste tot articolul »

12 Volodimir Zelenski: „Ruşii ne ucid doar pentru că suntem ucraineni”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunțat că cetățenii ucraineni sunt omorâți doar pentru că sunt ucraineni. Oficialul de la Kiev a făcut referire la reuniunea pe care a avut-o luni cu şefii armatei, în urma căreia a arătat că forțele armate ucrainene nu vor renunța la nicio regiune din teritoriul ucrainean.

Citeste tot articolul »

13 Noul Hyundai Kona Electric: autonomie de peste 490 de kilometri

Hyundai tocmai a dezvăluit informații tehnice proaspete despre noul Kona Electric, versiunea cu zero emisii a noului crossover. Noua mașină este disponibilă cu două baterii de capacități diferite. Cea mai mare oferă o autonomie de peste 490 de kilometri.

Citeste tot articolul »

14 Virgil Popescu a fost audiat la DNA în dosarul măștilor neconforme cumpărate de Romarm

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost audiat la DNA, în dosarul achiziției măștilor neconforme de către Romarm, potrivit unor surse juridice.


Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---