Speciale

Retrospectiva zilei 07 august 2023

schedule 08 aug. 2023, 01:18

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 07 august 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. CRBL, transportat la spital după un accident auto. În ce stare se află artistul

CRBL a fost transportat la spital după ce a fost implicat într-un accident auto în județul Hunedoara. Artistul, care conducea o motocicletă, a intrat în depășirea unei coloane de mașini. Detalii despre starea sa de sănătate. 
Citeste tot articolul »

2. Rusia spune că a lovit aerodromuri în vestul Ucrainei: „Obiectivul, atins. Toate țintele, distruse”

Rusia a avut, duminică, un nou atac masiv cu rahcete asupra Ucrainei, susținând că a lovit aerodromuri în vestul țării, la o zi după un atac ucrainean asupra unui petrolier rusesc ce transporta petrol, semn al tensiunilor în creștere în Marea Neagră. 
Citeste tot articolul »

3. „Gâtul de lebădă”, noul trend periculos creat de filmul Barbie. Ce este și cum ne poate afecta sănătatea

Filmul Barbie, regizat de Greta Gerwig, a înregistrat oficial încasări mai mari de un miliard de dolari la nivel mondial, la numai 17 zile de la lansare. Pelicula a creat isterie în întreaga lume, inspirand diferite trenduri pe rețelele sociale. În ciuda mesajului care ne îndeamnă să îmbrăţişăm imperfecţiunea, tot mai multe femei influencer alimentează o direcție periculoasă: Barbie Botox - gât de lebădă. Ele își injectează toxină botulinică în mușchi ca să pasă că au umerii mai subțiri și gâtul mai lung. Medicii avertizează că prea mult botox poate slăbi puterea musculară. 

Citeste tot articolul »

4. Începe Bacalaureat 2023, sesiunea de toamnă: competenţele lingvistice și digitale vor fi echivalate cu mediile din liceu. Calendarul examenului

Luni începe o nouă sesiune a Bacalaureatului 2023, cea de toamnă. Elevii care nu au promovat examenul în sesiunea de vară o pot face acum. Competenţele lingvistice și digitale vor fi echivalate cu mediile din liceu. Iată calendarul examenului. 
Citeste tot articolul »

5. Performanța cu sacrificii se menține. Ce alimente nu consumă niciodată David Popovici

Pe lângă notorietate, sportul de performanță presupune și o mulțime de sacrificii. Antremanete dure și o altă organizare a priorităților față de persoanele normale. Dar mulți nu știu că pentru a deveni campion și alimentația joacă un rol extrem de important. David Popovici are o dietă diferită comparativ cu alți tineri de vârsta lui. Iată cum se menține în formă înotătorul. Ce produse nu consumă niciodată?

Citeste tot articolul »

6. Incendii de vegetație în mai multe țări din Europa. Oamenii sunt evacuați de urgență din zonele de risc

Incendiile de vegetație au izbucnit în mai multe țări din Europa. Mii de pompieri se luptă zilnic cu flăcările care se extind cu repeziciune. Focarele sunt prezente în Italia, Spania și Portugalia.
Citeste tot articolul »

7. Cântăreața Christina Aguilera a slăbit 20 kg în trei luni cu „dieta curcubeu”: „Nu ține de înfometare”

Christina Aguilera, una dintre cele mai bune voci feminine din lume, și-a început cariera muzicală în anul 1998, după înregistrarea cântecului „Refection”, care a fost inclus pe coloana sonoră a filmului de animație „Mulan”. De-a lungul timpului, cântăreața a trecut prin diferite stiluri muzicale, a avut multe schimbări de look, dar și de greutate. Ba chiar artista a avut multiple perioade în care a ajuns de nerecunoscut, trecând de la un corp armonios la o greutate alarmantă. Totuși, mereu s-a încăpățânat să revină la forma care a consacrat-o. Interpreta a reușit din nou să slăbească, de această 20 de kilograme în trei luni, de această dată cu „dieta curcubeu”. 

Citeste tot articolul »

8. La ce trebuie să renunți în săptămâna 7-13 august ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 7-13 august. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.
Citeste tot articolul »

9. Pepe și soția lui, afacere profitabilă! Au deschis magazin în centrul Bucureștiului

Pepe și soția lui, Yasmine, și-au deschis magazin de haine chiar în centrul Bucureștiului, cu prețuri pentru toate buzunarele.
Citeste tot articolul »

10. Academia Română a recunoscut oficial termenii ”ministră” și ”președintă”. Alina Gorghiu: „Mă bucur și sunt mândră”

Academia Română a anunțat că a recunoscut oficial termenii de ”ministră” și ”președintă”. Această veste a fost salutată de Alina Gorghiu, ministra Justiției în guvernul Ciolacu.

Citeste tot articolul »

11. Horoscopul săptămânii 7-13 august 2023: Află ce îți rezervă astrele!

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!
Citeste tot articolul »

12. Băutura care activează creierul și înlătură toxinele din corp. Medicul Vlad Ciurea: „Bem două pahare”

Celebrul neurochirurg Vlad Ciurea a venit în atenția publicului cu noi informații despre băutura-minune care activează creierul și înlătură toxinele din corp. Doctorul a recomandat să bem două pahare din acest lichid după ce facem câteva exerciții de inspirație și expirație. 
Citeste tot articolul »

13. Tentativă de asasinat asupra președintelui Volodimir Zelenski. Cine a încercat să-l lichideze pe liderul ucrainean

O tentativă de asasinat ar fi fost planificată asupra președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Citeste tot articolul »

14. Prima pastilă pentru tratarea depresie postnatală a fost aprobată. E gata de vânzare în SUA/Când ar putea ajunge în România

Pastila pentru tratarea depresiei postnatale a fost aprobată și va fi vândută în curând în Statele Unite ale Americii. Medicamentul ar putea ajunge și în România dacă primește aprobare la nivel european. 
Citeste tot articolul »

15. Klaus Iohannis trimite un nou ambasador în China. Cine este Dan Horia Maxim

Dan Horia Maxim este noul ambasador al României în Republica Populară Chineză, cu reşedinţa la Beijing. Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru acreditarea oficială a noului ambasador, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.
Citeste tot articolul »

16. ANM: Cod galben de vreme rea, furtuni și vijelii. Zonele ce vor fi afectate

Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni, o avertizare de cod galben de ploi şi descărcări electrice, valabile în următoarele ore în mai multe zone ale țării.

Citeste tot articolul »

17. Explozie de proporții în portul Derince din Turcia. Zeci de persoane au fost rănite

Zeci de persoane au fost rănite în urma unei explozii puternice ce a avut loc astăzi, în portul Derince din Turcia, la 60 de kilometri de Istanbul.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---