Externe

Regele Charles al III-lea își exprimă mândria și sprijinul pentru Kate Middleton în lupta cu cancerul

schedule 23 mar. 2024, 06:56

Regele Charles al III-lea își exprimă mândria și sprijinul pentru Kate Middleton în lupta cu cancerul
Regele Charles al III-lea își exprimă sprijinul pentru nora sa, prințesa Kate, care se luptă cu cancerul, promițând dragoste și suport familial.

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a transmis un mesaj de sprijin și mândrie pentru nora sa, prințesa de Wales, Kate Middleton, după ce aceasta a anunțat public că a fost diagnosticată cu cancer. Într-o declarație oficială, regele a subliniat curajul prințesei de a vorbi despre diagnosticul său și a asigurat că atât el, cât și soția sa, Camilla, vor continua să ofere dragostea și sprijinul lor întregii familii în această perioadă dificilă.

Prințesa Kate, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale în luna ianuarie, iar testele ulterioare au confirmat prezența cancerului. Ea a început deja tratamentul preventiv și se află în primele etape ale chimioterapiei, conform recomandărilor medicilor.

Această veste vine în contextul în care și regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer în luna februarie. Suveranul britanic și-a exprimat mândria pentru prințesa de Wales și a menționat că a rămas în legătură strânsă cu ea pe parcursul ultimelor săptămâni, după ce au petrecut timp împreună în spital.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a transmis de asemenea un mesaj oficial, exprimând tristețea administrației americane și speranța unei însănătoșiri complete pentru prințesa Kate.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---