Showbiz

Primele declarații ale Madonnei după ce a fost la un pas de moarte. Familia artistei se așteaptă la ce e mai rău

schedule 12 iul. 2023, 09:46

Madonna a fost găsită inconștientă, iar starea ei de sănătate a fost una extrem de gravă. Vedeta a fost spitalizată și a petrecut multe zile la terapie intesivă, timp în care familia ei se aștepta la ce este mai rău. Din fericire, Madonna se recuperează, iar recent a publicat primul mesaj după încercarea prin care a trecut.

Madonna a trecut printr-o cumpănă dificilă, iar viața îi atârna de un fir de ață. Vedeta internațională a fost găsită inconștientă în New York, iar pe 24 iunie, ea a fost internată la reanimare și a fost intubată. Starea ei de sănătate era una precară, drept pentru care familia se aștepta la ce este mai rău.

Managerul artistei, Guy Oseary, a anunțat atunci problemele de sănătate cu care se confruntă Madonna, dar și faptul că turneul său, care trebuia să înceapă pe 15 iulie, a fost amânat. Se pare că problemele artistei au fost cauzate de o "infecție bacteriană serioasă".

La câteva săptămâni de la nefericitul incident, Madonna a publicat primul ei mesaj pe pagina sa de Instagram. Vedeta le-a mulțumit tuturor pentru gândurile bune și le-a mărturisit că se află în plin proces de recuperare.

„Vă mulțumesc pentru energia pozitivă, rugăciunile și cuvintele vindecătoare și de încurajare. [...] V-am simțit iubirea. Sunt pe drumul spre recuperare și sunt incredibil de recunoscătoare pentru toate binecuvântările din viața mea”, a scris Madonna, care a publicat și un selfie alături de aceste declarații.

Artista a mai mărturisit că primul gând pe care l-a avut atunci când s-a trezit au fost copiii ei, iar apoi fanii ei, pe care speră că nu i-a dezamăgit.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---