Externe

Prima declarație a regelui Charles al III-lea de când s-a aflat că are cancer: „Gândurile bune sunt cea mai mare mângâiere”

schedule 11 feb. 2024, 11:12

Prima declarație a regelui Charles al III-lea de când s-a aflat că are cancer: „Gândurile bune sunt cea mai mare mângâiere”
LINGTREN.COM / Shutterstock

Regele Charles al III-lea a făcut prima sa declaraţie de când a fost diagnosticat cu cancer. Oficialul britanic a transmis mulţumiri publicului pentru "mângâierea şi încurajarea" sa.

Regele Charles al III-lea, prima declarație de când a fost depistat cu cancer

Regele Charles al III-lea a transmis un mesaj de la Sandringham, în Norfolk, în care a mulțumit oamenilor pentru mesajele de mângâiere și încurajare pe care i le-au adresat.

"Aş dori să-mi exprim cele mai sincere mulţumiri pentru numeroasele mesaje de susţinere şi urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile. Aşa cum ştiu toţi cei care au fost afectaţi de cancer, astfel de gânduri bune sunt cea mai mare mângâiere şi încurajare".

De asemenea, monarhul în vârstă de 75 de ani a reflectat asupra deciziei sale de a-şi dezvălui public boala.

"Este la fel de îmbucurător să aud cum împărtăşirea propriului meu diagnostic a contribuit la promovarea înţelegerii publice şi la punerea în lumină a activităţii tuturor organizaţiilor care sprijină pacienţii cu cancer şi familiile lor din Marea Britanie şi din întreaga lume".

Regele a transmis și un mesaj de mulțumire pentru profesioniştii din domeniul medical şi față de organizaţiile caritabile care luptă împotriva cancerului.

"Admiraţia mea de-o viaţă pentru îngrijirea şi dedicarea lor neobosită este cu atât mai mare cu cât am avut parte de experienţa mea personală".

Luni, Palatul Buckingham a anunţat că regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o formă de cancer în timp ce era supus unei proceduri pentru mărire de prostată.

Nu au fost dezvăluite alte detalii despre ce fel de cancer este vorba, tipul de tratament pe care îl urmează sau în ce stadiu se află cancerul. Regele și-a început luni tratamentul la Londra, iar marţi s-a întors la Sandringham împreună cu regina.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---