Showbiz

Fiica lui Mugur Mihăescu se căsătorește. Ce își dorește actorul în ziua cea mare: „Îl consider deja ca pe copilul meu”

schedule 14 oct. 2023, 08:43

Fiica lui Mugur Mihăescu se căsătorește. Ce își dorește actorul în ziua cea mare: „Îl consider deja ca pe copilul meu”
Sursa foto: YouTube Vedete Live Romania

Fiica lui Mugur Mihăescu se căsătorește, iar actorul a vorbit deja despre marele eveniment, spunând și care sunt dorințele sale cu privire la marele eveniment. Ce părere are despre ginerele său!

Fiica lui Mugur Mihăescu face nuntă

Bucurie mare în familia actorului Mugur Mihăescu. Fiica lui, Ivona, se pregătește pentru una dintre cele mai importante zile din viața ei și a partenerului său de viață și anume cea în care își vor uni destinele. Cei doi îndrăgostiții nu au stabilit data în care va avea loc evenimentul și nici locația, dar asta nu înseamnă că nu au început să își facă planuri serioase cu privire la ceea ce va urma.

Actorul a vorbit și el despre ziua nunții fiicei sale și a început prin a spune că el sau colegii lui de la ”Vacanța Mare” nu vor fi prezenți acolo drept vedete, ci drept niște simpli invitați și ar trebui să fie tratați ca atare, pentru că nunta ei este doar despre miri, nu despre invitați.

„Nu știu când voi fi socru mic, fiindcă nu s-a stabilit nimic. Dar știu că și personajele de acolo nu vor apărea la nunta respectiva. E nunta lor, nu a mea, vor fi amintirile lor, nu ale mele”, a declarat Mugur Mihăescu, pentru cancan.ro.

De asemenea, Garcea din ”Vacanța Mare” a precizat că una dintre cele mai mari dorințe pe care le are în legătura cu fiica sa este aceea ca ea să lase în spate numele său și să îl impună pe al său. Actorul este foarte mulțumit de persoana care a devenit Ivona și consideră că l-a depășit din multe puncte de vedere.



„Îmi doresc ca Ivona să facă uitat numele de Mugur Mihăescu și să-l impună pe al ei. Doar la notorietate mai are să mă întreacă, în rest a trecut peste mine la toate celelalte capitole, deșteptăciune, frumusețe interioară, șansă în viață!”, a mai zis actorul, pentru sursa citată anterior.

Mugur Mihăescu are mare încredere în alegerile pe care fata lui le face în viață, iar despre viitorul lui ginere a avut numai cuvinte frumoase de zis. Acesta îl consideră deja copilul lui și îl tratează la fel ca pe Ivona, tot ceea ce contează pentru el fiind, de fapt, fericirea ei și nimic mai mult.

„Poate oi fi sesizat un mic tremur în voce la prima noastră întâlnire. Și spun asta ca să mă distrez! Însă, sincer vă spun, că am deplină încredere în alegerile Ivonei. Nu am stat niciodată să-mi conturez în imaginație cum ar trebui să arate cel care va cuceri inima fiicei mele. Mi-a fost de ajuns să aflu că face parte, ca și mine din zodia Gemenilor! Îl consider deja ca pe copilul meu”, a adăugat Mugur Mihăescu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---