Showbiz

De poartă mereu Denise Rifai haine negre în emisiune: „În viața de zi cu zi mă îmbrac cât de colorat se poate”

schedule 19 sept. 2023, 07:09

De poartă mereu Denise Rifai haine negre în emisiune: „În viața de zi cu zi mă îmbrac cât de colorat se poate”
Sursa foto: YouTube Kanal D

Denise Rifai a recunoscut care este motivul pentru care poartă doar haine negre în cadrul emisiunii sale de pe Kanal D. Iată care este adevăratul motiv!

De ce se îmbracă Denise Rifai doar în negru pe micile ecrane

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi din țara, iar emisiunea sa de pe Kanal D este una urmărită de milioane de români fiind, de asemenea, singura de tip portret de la noi. Aceasta este admirată de telespectatori pentru felul ei de a fi, dar mai ales pentru toate informațiile pe care reușește să le afle de la invitații săi. De-a lungul timpului, multă lume s-a întrebat care este motivul pentru care alege mereu să se îmbrace în negru pe micile ecrane.

Ei bine, vedeta nu și-a ținut prea mult fanii în suspans și a zis clar de ce trebuie să poarte haine închise la culoare, deși în viața de zi cu zi adoră să se îmbrace în cele mai colorate piese vestimentare pe care le are în garderobă. Denise Rifai a explicat faptul că nu a fost tocmai alegerea sa, ci dat fiind faptul că acesta este formatul emisiunii, ea a fost nevoită să se conformeze. Ideea principală este ca atenția să se îndrepte către invitații săi și către ei și ținutele pe care le-ar purta și, în plus, trebuie să fie un jurnalist imparțial, iar hainele închise la culoare o ajută în acest sens.

De asemenea, Denise Rifai a recunoscut faptul că se bucură enorm când oamenii o opresc pe stradă să facă poze, o salută sau pur și simplu îi spun cuvinte frumoase, pentru că în felul acesta simte apreciere din partea oamenilor, acest lucru fiind totodată o confirmare a faptului că face bine lucrurile în cariera sa. Ceea ce o încântă și mai tare este faptul că unii îi transmit că arată mult mai bine în realitate decât la TV și se simte onorată că are parte de asta.„Eu la emisiune port doar negru pentru că acesta este formatul emisiunii și culoarea este impusă prin formatul emisiunii. Trebuie să fiu acel jurnalist imparțial care, indiferent pe cine are în față, este nevoie să fie, cumva, îmbrăcat la fel, ca atenția să nu fie pe el, ci pe invitat. În viața de zi cu zi mă îmbrac cât de liber și colorat se poate. Sunt onorată pentru că ori de câte ori trec pe stradă fac parte dintre oamenii foarte iubiți. Oamenii vorbesc cu mine și se fotografiază. Toți îmi spun: “WOW! Ești mai frumoasă în realitate decât la televizor!”, a mărturisit Denise Rifai pentru ego.ro.

Noul sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a început de curând, iar prezentatoarea este foarte încântată de lucrul acesta și nu își dorește decât să le ajungă la fel de tare oamenilor la inimă ca și în trecut.

SONDAJ

Vi s-a cerut vreodată șpagă în spitalele din România?

Da: 11 voturi
Nu: 6 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

17 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9677 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6717 RON
-0.00080
GBP
GBP: 5.7103 RON
0.00310
HUF
HUF: 1.274 RON
0.00970
BGN
BGN: 2.5399 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1335 RON
0.02030
Convertor valutar

Rezultat: ---