Lifestyle

Culorile care îți vor aduce noroc în 2023. Poartă aceste nuanțe pentru a atrage energii pozitive

schedule 15 feb. 2023, 13:02

Culorile care îți vor aduce noroc în 2023. Poartă aceste nuanțe pentru a atrage energii pozitive
Maridav/Shutterstock

Culorile spun mult mai multe despre oameni decât ne-am fi putut imagina. Acestea vorbesc despre emoții, sentimente, trăsături ale caracterului sau chiar secrete. Anul 2023 vine cu un set de câteva culori care îți vor purta noroc dacă le vei purta. Nuanțele acestea vor atrage în jurul tău numai energii pozitive și te vei bucura de un an glorios.

Iată despre care culori este vorba.

Culoarea anului 2023. Nuanțele care poartă noroc în acest an

Anul 2023 vine cu o nouă gamă cromatică pentru ca noul an să fie unul plin de energii pozitive și senzații tari. În fiecare an, avem parte de noi surprize în materie de nuanțe. Specialiștii spun că pentru anul 2023 au fost stabilite trei nuanțe care vor purta noroc, pe lângă culoarea anului.

Nu este neapărat ca aceste culori să se regăsească în vestimentație, deoarece putem opta și pentru anumite accesorii, încălțăminte, bijuterii și multe altele. Pentru anul 2023, institutul Pantone a stabilit culoarea anului - „Viva Magenta”, o combinație dintre roșu și albastru, fiind o culoare caldă și pasională. Această nuanță atrage optimismul, bucuria și toate privirile din jur.

„Avem nevoie de curaj, dar căutăm ceva care să promoveze bucuria și să fie distractiv. Viața de acum este neconvențională și provocatoare din multe puncte de vedere – căutăm lucruri care să ne ajute să evadăm.”, a spus Laurie Pressman, vicepreședinte Pantone.

Însă, pe lângă nuanța anului au fost stabilite alte 3 culori care poartă noroc în anul 2023, potrivit institutului Pantone.

Culorile care îți poartă noroc în 2023

Roșu

Roșu este cea mai des întâlnită nuanță în mai tot, începând de la îmbrăcăminte și încălțăminte, până la accesorii și bijuterii. Roșu mereu este asociat cu norocul datorită energiei sale puternice pe care o emană. Încă din cele mai vechi timpuri, roșu era asociată cu bucuria, prosperitatea și chiar succesul. Pentru mulți, nuanța roșie semnifică dragoste, pasiune, senzualitate.

Este recomandată în orice, însă mare atenție, nici prea mult roșu nu este bine, deoarece energia nuanței este foarte puternică. Specialiștii ne recomandă să purtăm culoarea roșie atunci când ieșim la o întâlnire cu persoana dragă, când avem o seară importantă, când vrem să fim în centrul atenției sau atunci când avem nevoie de un pic de noroc.

Verde

Verdele este o nuanță tot mai populară în ultima perioadă, atât în vestimentație, cât și în decorațiunile casei. Verdele emană o stare de liniște, de pace, de echilibru și armonie. Această culoare este foarte mult asemănată cu sezonul de primăvară, deoarece anume atunci totul în jur înverzește.

De asemenea, se mai face asocierea dintre verde și trifoiul cu patru foi, cel aducător de noroc. Astfel, specialiștii recomandă să ne înconjurăm de această culoare pentru a avea parte de noroc nemărginit. Obiectele de decor în această nuanță sunt foarte la modă, la fel și articolele vestimentare.

Albastru

Albastru, o culoare la fel de des întâlnită ca roșu. Această nuanță poate reda o senzație de rece, pustietate și lipsă de viață, însă în realitate, culoarea albastră este o culoare profundă. Aceasta redă creativitate, inspirație și putere. Nuanța de albastru poate fi folosită în aproape orice ne înconjoară, poate fi combinată cu orice altă nuanță și energia ei este foarte pozitivă.

Poate că la prima vedere nu ar părea, însă culoarea albastră este una dintre nuanțele care aduce noroc în orice mediu nu te-ai afla. Nuanța de albastru este potrivită pentru orice ocazie, orice parte a zilei, orice colț al camerei sau orice tip de eveniment.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---