Politic

Cristian Popescu Piedone a fost ales președinte executiv al PUSL. Acesta ar urma să candideze la Primăria Capitalei

schedule 30 iun. 2023, 17:42

Cristian Popescu Piedone a fost ales președinte executiv al PUSL. Acesta ar urma să candideze la Primăria Capitalei
SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

După eliberarea sa, Cristian Popescu Piedone s-a întors la Primăria Sectorului 5 al Capitalei, unde își va finisa mandatul pe care l-a câștigat la alegerile din anul 2020. Primarul a fost ales președinte executiv al Partidului Umanist Social Liberal.

Piedone a fost ales președinte executiv al PUSL

Vineri, la Palatul Parlamentului, umaniștii s-au reunit pentru ședința Consiliului Național. În cadrul acesteia, Cristian Popescu Piedone a fost ales președinte executiv al PUSL.

„Puterea este la Dumnezeu, iar forța este poporul. Lider este doar cetățeanul. Pentru că cetățeanul plătește taxe, cetățeanul votează, cetățeanul este statul! La noi, umaniștii, politica de birou nu mai există. Politica de culise nu ne interesează. Partidele politice trebuie să înceteze războaiele. Orice doctrină ar avea, să și-o urmeze, dar să nu uite că doar românii și România contează. Haideți să facem România mândră și frumoasă, ca doina strămoșească. Așa să ne ajute Dumnezeu”, le-a transmis Piedone celor prezenți.

Mesajul principal al umaniștilor a fost unul adresat întregii Românii și tuturor cetățenilor: renunțați la tăcere. Aceștia susțin că românii au tăcut prea mult timp

"Promovând onest și constant valorile noastre esențiale - demnitate, onoare și curaj - împreună cu principiile umaniste – ”omul potrivit la locul potrivit” și „stop abuzurilor de putere„ - putem realiza o surpriză semnificativă la alegerile ce vor avea loc anul viitor.
Vom candida cu liste proprii! Succesul ne poate asigura un rol determinant în structurile politice care vor guverna România în intervalul 2024 - 2028. Vom putea promova politici publice bazate pe valorile umaniste. Vom putea produce schimbările pe care întreaga națiune le așteaptă”, spun umaniștii.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---