Politic

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, sfătuit de nașul Traian Băsescu să nu candideze

schedule 20 mar. 2024, 15:25

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, sfătuit de nașul Traian Băsescu să nu candideze
Sursa foto: Agerpres
Cătălin Cîrstoiu, susținut de PSD și PNL pentru Primăria Capitalei, ignoră sfaturile nașului său, Traian Băsescu, și candidează, punând accent pe experiența sa medicală.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei, a dezvăluit că a avut o discuție lungă cu nașul său, fostul președinte Traian Băsescu, înainte de a-și anunța candidatura. În cadrul acestei discuții, Băsescu i-a oferit sfaturi bazate pe "argumente strict personale, umane", îndemnându-l să nu intre în cursa electorală. Cu toate acestea, Cîrstoiu a decis să nu țină cont de aceste sfaturi, afirmând că "nu am ascultat, așa sunt eu".

În prima sa ieșire publică în calitate de candidat, Cîrstoiu a menționat că este un supraviețuitor al cancerului și și-a exprimat speranța că va reuși să transforme un oraș bolnav într-unul sănătos. În ciuda sfaturilor primite, Cîrstoiu consideră că experiența sa în administrarea unui spital îl califică pentru a gestiona administrația publică a Capitalei, comparând-o cu conducerea unei nave unde nu este loc de greșeală.

Fostul președinte Traian Băsescu, contactat pentru a-și exprima opinia cu privire la decizia finului său de a nu-i urma sfatul, a declarat că "N-am nicio părere, că nu este o dezbatere".

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---