Politic

Decizie crucială în Coaliția PSD-PNL: Soarta candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei

schedule 22 apr. 2024, 10:50

Decizie crucială în Coaliția PSD-PNL: Soarta candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei
Foto: SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO
Coaliția PSD-PNL decide azi dacă îl susține pe Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei, în pofida acuzațiilor de incompatibilitate.

Liderii Coaliției PSD-PNL se reunesc astăzi pentru a lua o decizie cu privire la susținerea lui Cătălin Cîrstoiu ca și candidat la Primăria Capitalei, în urma acuzațiilor de incompatibilitate care i-au fost aduse. În cadrul întâlnirii, se vor discuta două opțiuni principale: retragerea sprijinului politic pentru managerul Spitalului Universitar de Urgență București și nominalizarea unei alte persoane, sau continuarea susținerii lui Cîrstoiu în cursa electorală.

Conform surselor, ambele partide ale Coaliției se confruntă cu opțiuni limitate, iar decizia finală ar putea influența semnificativ șansele alianței de a câștiga Primăria Capitalei. În ultimele săptămâni, investigațiile au relevat probleme legate de incompatibilitatea lui Cîrstoiu, ceea ce a dus la evitarea oricărei susțineri sau consilieri politice din partea PSD și PNL.

În ciuda presiunilor, Cîrstoiu a declarat că mandatul său este pe masa coaliției și că așteaptă discuțiile de luni cu liderii PSD și PNL pentru a vedea dacă va continua să fie susținut. În sondajele recente, Cîrstoiu se află pe locul trei, la distanță mare de principalii săi competitori, Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone.

Decizia Coaliției este așteptată cu interes, având în vedere că aceasta va avea un impact semnificativ asupra dinamicii politice din Capitală și asupra viitoarelor alegeri locale.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---