Politic

Cătălin Cîrstoiu confirmă că rămâne în cursa pentru Primăria Capitalei și va influența lista pentru Consiliul General

schedule 27 mar. 2024, 06:43

Cătălin Cîrstoiu confirmă că rămâne în cursa pentru Primăria Capitalei și va influența lista pentru Consiliul General
Sursa foto: Agerpres
Cătălin Cîrstoiu, susținut de PSD-PNL, rămâne ferm în cursa pentru Primăria Capitalei, respingând zvonurile de retragere și promițând coeziune și competență.

Candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria generală a Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat ferm că nu se va retrage din competiția electorală și că este hotărât să câștige. În ciuda zvonurilor care sugerau o posibilă retragere, Cîrstoiu a subliniat că este candidatul unei coaliții solide și mature, care își propune să aducă ordine în administrația capitalei. "Nu există niciun fel de posibilitate, discuție, gând, idee sau ce vreți dumneavoastră; eu voi candida mai departe", a afirmat Cîrstoiu, respingând orice speculații privind abandonarea cursei electorale.

Pe lângă angajamentul său față de candidatură, Cîrstoiu a menționat că va avea un cuvânt important de spus în alegerea primelor nume de pe lista pentru Consiliul General al Municipiului București, asigurând că aceștia vor fi persoane competente în administrație și vor reprezenta proiectul său pentru oraș. Candidatul a promis, de asemenea, o coeziune între primarii de sector și primarul general, pentru a asigura progresul Bucureștiului fără disensiuni.

În contextul sondajelor de opinie recente, Cîrstoiu se situează pe locul trei, după Cristian Popescu Piedone și actualul primar Nicușor Dan. Totuși, el rămâne încrezător în șansele sale și în sprijinul coaliției PSD-PNL, pregătindu-se să prezinte în curând o analiză detaliată a problemelor orașului și soluțiile propuse.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6156 RON
-0.00220
GBP
GBP: 5.7819 RON
0.00130
HUF
HUF: 1.2855 RON
-0.00310
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.0892 RON
0.00170
Convertor valutar

Rezultat: ---