Politic

Cătălin Cîrstoiu, susținut de PSD-PNL, se declară încrezător în câștigarea Primăriei Capitalei

schedule 21 mar. 2024, 07:08

Cătălin Cîrstoiu, susținut de PSD-PNL, se declară încrezător în câștigarea Primăriei Capitalei
Sursa foto: Agerpres
Cătălin Cîrstoiu, susținut de PSD-PNL, vizează Primăria Capitalei, criticând actuala administrație și promițând schimbări în sănătate și educație.

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliției PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, și-a exprimat convingerea că va deveni primar general, în ciuda faptului că nu este prezent în sondajele de opinie. Într-o apariție la Antena 3 CNN, Cîrstoiu a subliniat că cetățenii Bucureștiului doresc o schimbare și un primar care să le asculte nevoile și să aibă experiență în conducere.

Managerul Spitalului Universitar București a criticat actuala administrație, menționând că, deși primarul Nicușor Dan este un om inteligent, acesta nu a reușit să formeze o echipă de profesioniști capabilă să aducă soluții pertinente pentru problemele orașului. Cîrstoiu a comparat Primăria Capitalei cu un spital care necesită o abordare complexă și coordonată pentru a trata "patologiile" orașului.

Candidatul a explicat decizia sa de a intra în cursa electorală prin coeziunea ideilor pe care le împărtășește cu PSD și PNL, în special în domeniile sănătății și educației. A menționat că a construit o viziune comună cu liderii celor două partide, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, și că împreună doresc să reseteze abordarea clasei politice față de Capitală și cetățenii săi.

Cîrstoiu a subliniat că nu intenționează să adere la un partid politic în viitorul apropiat, concentrându-se pe candidatura sa susținută de coaliția PSD-PNL. A adăugat că, în cazul în care va fi ales, nu va renunța la medicină, deși timpul său va fi limitat.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---