Politic Locale

AUR validează candidaturi pentru președinția Consiliilor Județene, inclusiv actorul Mugur Mihăescu pentru CJ Olt

schedule 08 mar. 2024, 11:25

AUR validează candidaturi pentru președinția Consiliilor Județene, inclusiv actorul Mugur Mihăescu pentru CJ Olt
Sursa foto: YouTube Vedete Live Romania
AUR validează candidaturi pentru Consiliile Județene, inclusiv actorul Mugur Mihăescu în Olt, promițând schimbare politică.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a anunțat validarea mai multor candidaturi pentru funcțiile de președinți ai Consiliilor Județene din țară. Printre candidații validați de Biroul Național de Conducere al partidului se numără personalități din diverse domenii profesionale, inclusiv actorul și antreprenorul Mugur Mihăescu, care va candida pentru președinția Consiliului Județean Olt.

Mugur Mihăescu, cunoscut pentru rolurile sale din seria "Vacanța Mare", a fost anterior implicat în politică, inclusiv ca membru al Partidului Verde și consilier onorific în mandatul Gabrielei Firea la Primăria Capitalei. De asemenea, Mihăescu deține afaceri în sectorul HoReCa și a fost o voce activă în timpul pandemiei de Covid-19.

Alături de Mihăescu, AUR a validat candidaturi pentru președinția Consiliilor Județene pentru alte personalități, printre care se află deputatul Ringo Dămureanu în Dolj, medicul și scriitorul Sorin Lavric în Neamț, precum și alți candidați din domenii precum inginerie, avocatură și antreprenoriat.

Partidul și-a exprimat determinarea de a oferi o alternativă la actualul sistem politic și de a lupta împotriva "baronilor locali și coaliției toxice" care, conform declarațiilor AUR, au adus România într-o situație precară. Secretarul general al AUR, Titus Păunescu, a subliniat angajamentul formațiunii de a lansa candidați curajoși pentru conducerea politică a județelor țării.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---