Showbiz

George Simion va deveni tată. Liderul AUR a aflat sexul copilului: „Familia se mărește!”

schedule 11 nov. 2023, 12:55

George Simion va deveni tată. Liderul AUR a aflat sexul copilului: „Familia se mărește!”
Sursa foto: YouTube Aleph News

Bucurie mare pentru George Simion și pentru partenera sa de viață, Ilinca Munteanu. Cei doi vor deveni părinți pentru prima dată, iar liderul AUR a dezvăluit deja sexul copilului.

George Simion va deveni tată pentru prima dată

Nu există fericire mai mare la momentul actual pentru George Simion. Acesta va deveni tată pentru prima oară, iar vestea cea mare vine la doar un an după ce el și Ilinca Munteanu și-au unit destinele. Este un moment unic și special pentru cei doi, așa că nu au păstrat lucrul acesta doar pentru ei, așa că au decis să le spună tuturor că familia lor se mărește și că Dumnezeu i-a binecuvântat cu un copil.

Venirea pe lume a unui copil vine la pachet cu o serie de schimbări în viața oricărui părinte, dar se pare că nimic nu îi sperie pe cei doi soți, care sunt pregătiți pentru noul capitol din viața lor. De asemenea, el a dat și primele declarații despre asta și a dezvăluit sexul copilului.

Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că George Simion și Ilinca Munteanu vor deveni părinți de băiat, motiv pentru care bucuria că îi va duce numele mai departe este una și mai mare. Liderul AUR se simte alt om și consideră că are mai multă energie de a-și duce planul la capăt.

Așadar, cei doi soți sunt mai fericiți ca oricând, dar mai ales nerăbdători să își strângă pentru prima dată fiul în brațe. Mai au de așteptat până atunci, iar între timp trăiesc fiecare moment frumos de care au parte.

„Familia Simion se mărește! Împărtășesc cu voi vestea cea mare! Încărcat de emoție, vă anunț că eu și Ilinca vom avea un băiețel. Pentru noi este un moment unic. Entuziasmul gândului că voi deveni tatăl unui băiețel îmi dă puterea și energia de a-mi duce planul până la capăt.”, a declarat George Simion, pentru ciao.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---