Showbiz

Andrei Aradits și soția sa divorțează după 17 ani de căsnicie. Actorul și-a făcut cont pe Tinder, apoi s-a dus la psiholog

schedule 15 mar. 2023, 10:45

Andrei Aradits și soția sa divorțează după 17 ani de căsnicie. Actorul și-a făcut cont pe Tinder, apoi s-a dus la psiholog
Foto: La Maruta/Youtube.com

Andrei Aradits și soția lui, Andreea, urmează să se întâlnească în fața instanței de judecată pentru a divorța, după 17 ani de mariaj. Între timp, actorul a mers la psiholog cu fiul lui, Eric, iar soția sa face yoga, fiind în India de peste 6 luni.

Actorul Andrei Aradits și soția sa divorțează după 17 ani de căsnicie

Andrei Aradits și soția lui, Andreea, divorțează după 17 ani de căsnicie. Cei doi urmează să se întâlnească luna aceasta la tribunal, pentru a depune actele de divorț.

Actorul a declarat că fosta sa parteneră de viață se află în India de 6 luni, acolo unde face yoga. Între timp, el a rămas acasă cu Eric, fiul său, care se pregătește de examenul de Bacalaureat. Andrei Aradits a trecut prin clipe grele și nu a ezitat să ceară chiar și ajutor specializat.

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni, face yoga. Doar eu cu el (n.r. – Eric) suntem. Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta.
E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: «ok, nu-ți permiți treaba asta». E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da.
(…) Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum.
Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”, a spus actorul, în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge”.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9771 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6535 RON
-0.01320
GBP
GBP: 5.8883 RON
0.00620
HUF
HUF: 1.2521 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5447 RON
CHF
CHF: 5.2157 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---