Speciale

Retrospectiva zilei 15 martie 2023

schedule 16 mar. 2023, 01:01

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 15 martie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Concurenții de la America Express, în lacrimi. Ce surpriză le-a făcut Irina Fodor și cine a câștigat amuleta

Irina Fodor a venit cu noi vești pentru concurenții emisiunii America Express, iar surpriza pe care le-a făcut-o echipelor rămase în concurs și de care s-au putut bucura noaptea la cazare i-a făcut pe toți să verse lacrimi amare. Deși dorul de casă era unul foarte mare pentru fiecare dintre ei, au simțit că primesc putere și au dat tot ceea ce au avut ei mai buni în următorul joc, doar unii dintre ei fiind câștigători.
Citeste tot articolul »

2. Echipa Andre a refuzat să intre în jocul pentru amuletă. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, foc și pară: „Sunt puțin răzgâiate și vor la finală”

Echipa Andre a refuzat să intre în jocul pentru amuletă, motiv pentru care Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au enervat extrem de tare și și-au exprimat nemulțumirea la testimoniale. Ce au declarat cei doi îndrăgostiți și de ce s-au dat bătute Andreea Antonescu și Andreea Bălan, care luptă mereu cu toate armele!

Citeste tot articolul »

3. Incident în Marea Neagră: un avion rusesc a lovit o dronă Reaper a SUA; Moscova neagă

Un avion de luptă rusesc a lovit, marți dimineață, o dronă MQ-9 Reaper a SUA deasupra Mării Negre. Moscova neagă incidentul. Ce a spus președintele american Joe Biden la aflarea veștii? Pentru ce era folosită drona MQ-9 Reaper? 
Citeste tot articolul »

4. Cum se înțeleg Mario Fresh și Andreea Esca. Alexia Eram a dat din casă: „Suntem de foarte mult timp împreună și...”

Despre relația Alexiei Eram cu Mario Fresh s-au spus multe, de-a lungul timpului, fanii știind aproape totul despre cei doi îndrăgostiți care sunt împreună de mai bine de șase ani. Ceea ce nu știu ei este cum se înțelege, de fapt, îndrăgitul artist cu mama iubitei sale, iar tânăra a vorbit despre acest aspect, într-unul dintre cele mai recente interviuri pe care le-a acordat. Iată ce a povestit!

Citeste tot articolul »

5. Autospecială unică în România: transportă sânge pe distanță mari; reduce timpul de așteptare pentru operații

O autospecială nouă pentru transportul sângelui, unică în România, a intrat în dotarea Centrului de Transfuzii din București. Aceasta va reduce timpii de așteptare pentru pacienții care au nevoie de operații, fiind folosită pentru transportul produselor sanguine pe distanțe mari. Sângele este purtat acum în lăzi frigorifice, în mașini normale, care nu pot acoperi distanțe lungi, pentru că rezervele se dezgheață după trei-patru ore.
Citeste tot articolul »

6. Ucraina refuză măsurătorile pe canalul Bâstroe. Reacția ministrului Mediului

Ucraina refuză măsurătorile pe canalul Bâstroe, pentru ca noi să vedem dacă au făcut lucrări de lărgire. Navele românești erau deja pregătite, căci Ministerul Transporturilor anunțase că măsurătorile vor începe azi, 15 martie. Reacția ministrului Mediului. 

Citeste tot articolul »

7. Andrei Aradits și soția sa divorțează după 17 ani de căsnicie. Actorul și-a făcut cont pe Tinder, apoi s-a dus la psiholog

Andrei Aradits și soția lui, Andreea, urmează să se întâlnească în fața instanței de judecată pentru a divorța, după 17 ani de mariaj. Între timp, actorul a mers la psiholog cu fiul lui, Eric, iar soția sa face yoga, fiind în India de peste 6 luni.
Citeste tot articolul »

8. Băutura secretă pe care Sofia Vicoveanca o consumă cu regularitate. La ce remedii naturale apelează artista

La 81 de ani, artista Sofia Vicoveanca are grijă la alimentele pe care le consumă, pentru a se menține într-o formă de zile mari. Recent, ea a dezvăluit care este băutura naturală pe care o consumă zilnic.
Citeste tot articolul »

9. Hyundai Elantra facelift: cheie digitală și cameră de bord integrată

Constructorul asiatic a publicat mai multe detalii despre noul Avante facelift sau, cu alte cuvinte, fratele coreean a lui Elantra. Dotările se vor regăsi, cel mai probabil, și pe varianta îmbunătățită a acestuia din urmă.

Citeste tot articolul »

10. Reguli noi în restaurante din 15 martie. Ce trebuie să știe patronii, dar și clienții

Noi reguli pentru restaurante, fast-food-uri, cantine și pentru cei care furnizează preparate în regim online, începând cu data de 15 martie 2023. Patronii sunt obligați să treacă în meniu ingredientele fiecărui preparat, cantitatea acestora, dar și valorile nutriționale. 
Citeste tot articolul »

11. 35.000 de tineri au șansa de a câștiga un permis de călătorie gratuit în Europa

Comisia Europeană a lansat înscrierile de primăvară pentru 35.000 de tineri care pot câștiga un permis gratuit de călătorie de cale ferată cu care pot circula prin toată Europa.
Citeste tot articolul »

12. OMS Europa organizează la București o reuniune regională pe tema angajaților din sănătate

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) Europa împreună cu Ministerul Sănătății din România vor organiza săptămâna viitoare, la București, o reuniune regională pe tema angajaților din sănătate.

Citeste tot articolul »

13. Dezlegare la peşte în Postul Paștelui 2023. Zilele în care credincioşii au voie să mănânce peşte

Credincioșii se află acum în sfântul Post al Paștilor. Potrivit rânduielilor bisericeşti, cei care aleg să țină post au de respectat o serie de reguli, de la obiceiurile alimentare până la gândurile din cap și suflet. De asemenea, credincioșii au și zile cu dezlegare la pește. În 2023, sunt 43 de zile cu dezlegare la pește, iar în Postul Paștelui, doar două zile în care pot consuma pește.

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---