Horoscop

Horoscop azi, 19 martie 2023

schedule 19 mar. 2023, 04:04

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Ești plin de energie

Ziua ta va începe cu vești surprinzătoare. Acest lucru nu înseamnă că sunt neplăcute, dar te vei vedea nevoită să iei decizii majore într-un timp foarte scurt. Dacă nu vei face acest lucru, ai putea rata o oportunitate importantă, atât pe plan personal, cât și profesional.
Vezi video aici »

Taur – Tragi concluzii pripite

Atitudinea ta generală de azi poate fi descrisă drept insolentă. Ai ajuns la fundul sacului cu răbdare și ai tendința să îți verși frustrările asupra celor din jur. Ideal ar fi să te liniștești un pic și să îți controlezi foarte bine cuvintele.
Vezi video aici »

Gemeni – Păstrează-ți calmul

Te afli sub influența unui careu energetic major format de Soare și Marte. Prin urmare, vei avea o atitudine foarte bătăioasă, dar pe termen lung s-ar putea să nu fie cea mai bună variantă de a gestiona situațiile imprevizibile. Păstrează-ți sângele rece și nu te lăsa influențată.
Vezi video aici »

Rac – Nu te lăsa copleșită de gelozie

Chiar dacă tendința ta naturală este să acționezi așa cum îți spune inima, nu uita că uneori inima se poate înșela. Prin urmare, nu trage concluzii pripite și nu încerca să citești printre rânduri. Dacă îndoiala și-a făcut loc în sufletul tău, cea mai bună metodă să depășești momentul este să discuți foarte onest.
Vezi video aici »

Leu – Ești foarte sinceră

Cei din jur nu te-ar descrie neapărat ca fiind cooperantă pentru că de multe ori acționezi așa cum îți dictează orgoliul. Astăzi, însă, lucrurile stau un pic diferit, iar atitudinea ta mai împăciuitoare decât e de obicei poate deschide o nouă ușă sau poate redeschide una pe care o credeai încuiată definitiv.
Vezi video aici »

Fecioară – Ai nevoie de timp cu tine

Viața ta a fost destul de haotică în ultima perioadă și a trebuit să faci niște alegeri de care nu ești neapărat mulțumită. Chiar dacă e foarte multă agitație în jur, azi ai nevoie de o pauză ca să îți poți pune gândurile în ordine.
Vezi video aici »

Balanță – Stabilitate în viața sentimentală

Tu profiți din plin de această energie solară binefăcătoare pentru a aduce pace în sufletul tău și în jurul tău. Prin urmare, este un moment de introspecție foarte important care îți va aduce claritate și stabilitate emoțională.
Vezi video aici »

Scorpion – Atracție irezistibilă

E foarte posibil ca azi să îți atragă cineva atenția și inima să îți tresare cum nu s-a mai întâmplat de multă vreme. Dacă nu ai un partener, nu e deloc problematic și te poți bucura de această conjunctură. Dacă te afli, însă, într-o altă relație, poate că acest lucru îți va răspunde la niște întrebări pe care nu ai avut curajul să le exteriorizezi.
Vezi video aici »

Săgetător – Neînțelegeri cu o femeie

E foarte important să nu acționezi sub impulsul momentului, chiar dacă există cineva în jurul tău, în mod special o femeie apropiată, care încearcă să îți apese anumite butoane sensibile. Rămâi obiectivă și nu da nimănui astfel de putere asupra ta.
Vezi video aici »

Capricorn – Îți urmărești propriile interese

În timp ce toți ceilalți nativi par cuprinși de o febră inexplicabilă, tu îți păstrezi în continuare sângele rece. Azi pari pregătită, și chiar ești pregătită pentru orice, drept pentru care nu te va clinti nimic de la ce ți-ai propus și îți vei atinge scopurile, indiferent că vorbim de sfera personală sau profesională.
Vezi video aici »

Vărsător – Zi favorabilă proiectelor personale

Vei reuși să separi azi energia haotică de cea productivă, drept pentru care, chiar dacă ești destul de agitată, reușești să te organizezi foarte bine. Concentrează-te la toate acele mici proiecte personale pe care le-ai amânat de ceva timp pentru că azi le vei duce la bun sfârșit.
Vezi video aici »

Pești – Nu te minți singură

În ciuda exploziei de energie din jurul tău, ai în continuare o atitudine visătoare. Nu privești viața neapărat prin ochelari roz, dai ai tendința să idealizezi oamenii. Încearcă să fii cât de obiectivă poți pentru a evita o dezamăgire pe plan personal. Ia oamenii așa cum sunt, nu cum ți-ai dori tu să fie.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---