Știri externe

Vicepreședintele Knessetului face apel la incendierea Fâșiei Gaza

schedule 18 nov. 2023, 11:11

Vicepreședintele Knessetului face apel la incendierea Fâșiei Gaza
Naeblys/Shutterstock

Vicepreședintele Knessetului, care este și deputat de extremă dreapta din partidul Likud din Israel, face apel la incendierea Fâșiei Gaza.

Vicepreședintele Knessetului face apel la incendierea Fâșiei Gaza

Un deputat de extremă dreapta din partidul Likud din Israel care este și vicepreședintele Knessetului, face apel la incendierea Fâșiei Gaza. Acesta a făcut anunțul pe platforma X.

"Toată această preocupare cu privire la existența sau nu a internetului în Gaza arată că nu am învățat nimic. Suntem prea umani. Ardeți Gaza acum, nu mai puțin!", a transmis acesta.

Vicepreședintele Nissim Vaturi a postat anunțul pe rețeaua X după ce cabinetul de război a acceptat intrarea a două camioane cu combustibil pe zi pentru a evita prăbușirea sistemului de epurare a apelor uzate, care ar putea declanșa un focar masiv de boli.

"Nu lăsați combustibilul să intre, nu lăsați apă să intre până când ostaticii sunt înapoiați!”, a adăugat el.

Militarii israelieni caută să nimicească gruparea Hamas

Trupele israeliene avansează în teritoriul din Gaza pentru a depista rădăcinile grupării teroriste Hamas și pentru a o nimici total.

Purtătorul de cuvânt al Forțelor de Apărare ale Israelului, Daniel Hagari, a declarat că militarii vor avansa în orice regiune unde se găsesc membri ai grupării Hamas, în special în partea de sud a Fâșiei Gaza.

Liderii israelieni au anunțat că partea de nord a Gazei, inclusiv orașul Gaza, se află acum sub controlul Israelului. Premierul israelian Benjamin Netanyahu a oferit puține informații legate de planul său de operațiuni post-militare pentru Gaza.

SONDAJ

Ați primit primă de Crăciun de la angajator?

Da: 2 voturi
Nu: 10 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

12 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9677 RON
0.00020
USD
USD: 4.6059 RON
0.00810
GBP
GBP: 5.7949 RON
0.00800
HUF
HUF: 1.2995 RON
0.00550
BGN
BGN: 2.5399 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2613 RON
0.01560
Convertor valutar

Rezultat: ---