Locale Politic

Sorin Grindeanu susține necesitatea candidaților comuni PSD-PNL pentru alegerile locale din București

schedule 16 mar. 2024, 21:12

Sorin Grindeanu susține necesitatea candidaților comuni PSD-PNL pentru alegerile locale din București
LCV / Shutterstock
Sorin Grindeanu de la PSD sugerează candidați comuni cu PNL pentru alegerile locale din București, accentuând importanța unității.

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat că PSD și PNL ar trebui să prezinte candidați comuni la alegerile locale din București, subliniind importanța unei astfel de decizii nu doar pentru Capitală, ci și pentru alte orașe din țară. În cadrul unei emisiuni la Digi 24, Grindeanu a menționat că, deși a existat tendința ca fiecare partid să meargă separat, o candidatură comună ar fi un semnal important, inclusiv pentru listele comune la alegerile europarlamentare.

Grindeanu a subliniat că decizia privind candidatul comun nu trebuie să fie unilaterală, ci trebuie să fie luată de ambele partide, având în vedere că un candidat impus ar putea să nu atragă voturi de la simpatizanții celuilalt partid. De asemenea, a fost menționată posibilitatea ca primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, să aibă șanse bune în cursa pentru Primăria Capitalei, datorită încrederii pe care o are în rândul bucureștenilor.

În contextul unei posibile candidaturi a Gabrielei Firea, Grindeanu a afirmat că aceasta ar fi o variantă mai bună decât actualul primar, Nicușor Dan, atât acum patru ani, cât și în prezent. Aceste declarații vin într-un moment în care partidele se pregătesc pentru viitoarele confruntări electorale, iar strategiile de alianță pot juca un rol crucial în rezultatele alegerilor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---