Politic Locale

Senatoarea Diana Șoșoacă solicită promovarea mesajelor sale pe rețelele sociale rusești

schedule 06 mar. 2024, 16:28

Senatoarea Diana Șoșoacă solicită promovarea mesajelor sale pe rețelele sociale rusești
Sursa foto: Agerpres foto
Diana Șoșoacă a cerut ajutorul oficialilor ruși pentru a-și promova mesajele pe VKontakte, primind sprijin de la Dmitri Rogozin.

Senatoarea Diana Șoșoacă a apelat la ajutorul oficialilor ruși pentru a-și difuza mesajele pe platforma VKontakte, echivalentul rusesc al Facebook. Dmitri Rogozin, fostul șef al Agenției Spațiale ruse și actual senator în regiunea Zaporojie, a răspuns solicitării senatoarei române publicând pe contul său un mesaj al acesteia referitor la situația din Transnistria.

Mesajul senatoarei Șoșoacă, intitulat „De va fi nevoie să apăr acest popor de război, mă voi duce și la Moscova, cu toate pericolele și consecințele nefaste pentru mine”, a fost prezentat de Rogozin ca o declarație politică făcută în Senatul României la data de 5 martie 2024. În conținutul său, Șoșoacă adoptă o poziție pro-rusă, susținând că Moldova este împinsă de NATO și de George Soros într-un posibil conflict cu Rusia din cauza Transnistriei și că România, prin prezența bazelor NATO pe teritoriul său, este „o colonie”.

Șoșoacă a mai declarat că dorește să țină România departe de război și a criticat implicarea Occidentului și a SUA în conflictul din Ucraina. În trecut, senatoarea a avut declarații similare în spațiul public rusesc și a fost menționată de fostul lider al grupului Wagner, Evgheni Prigojin, pentru sprijinul său față de Rusia.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---