Externe Politic Locale

Silvestru Șoșoacă acuză influențe externe în deciziile politice ale soției sale, Diana Șoșoacă

schedule 27 feb. 2024, 11:28

Silvestru Șoșoacă acuză influențe externe în deciziile politice ale soției sale, Diana Șoșoacă
Foto: GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO
Silvestru Șoșoacă acuză influențe externe asupra senatoarei Diana Șoșoacă și descrie tensiuni conjugale și politice.

Într-un context marcat de tensiuni interne, Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, a făcut declarații surprinzătoare în cadrul unui interviu acordat pentru digi24.ro, acuzând influențe externe asupra deciziilor politice ale soției sale. Silvestru Șoșoacă susține că Diana Șoșoacă, recent exclusă din partidul SOS România, ar fi consiliată de un individ pe care îl numește „șeful MISA pe Europa” și presupune că acesta ar fi și „agent Mossad”.

Conflictul dintre cei doi a devenit public odată cu suspendarea lui Silvestru Șoșoacă din conducerea partidului de către soția sa, o mișcare pe care Diana Șoșoacă a descris-o ca o încercare de a-l proteja pe soțul său de influența serviciilor secrete. Situația a escaladat până la excluderea sa din partid, un act pe care Silvestru Șoșoacă îl consideră ilegal și simbolic, având loc de Dragobete, sărbătoarea românească a iubirii.

În interviu, Silvestru Șoșoacă a descris o deteriorare a relației conjugale odată cu ascensiunea politică a Dianei Șoșoacă, afirmând că aceasta a pierdut contactul cu realitatea și că ar avea o tendință spre control excesiv. De asemenea, el sugerează că soția sa ar putea avea o relație cu o altă persoană, deși nu oferă detalii concrete în acest sens.

Pe lângă acuzațiile de influență externă, Silvestru Șoșoacă a vorbit și despre întâlnirile Dianei Șoșoacă cu ambasadorul Rusiei la București, susținând că acestea au fost inițial decizii luate împreună, dar că frecvența lor nu mai era necesară.

În ciuda acestor acuzații și a tensiunilor evidente, Silvestru Șoșoacă a menționat că nu s-a ajuns la conflicte fizice între ei și că intenționează să-și păstreze poziția în partid prin acțiuni juridice.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---