Social

Se modifică programul de circulaţie la metrou. Explicația oferită de Metrorex

schedule 19 mai 2023, 16:54

Se modifică programul de circulaţie la metrou. Explicația oferită de Metrorex
Jean Andrian/Shutterstock

Compania de transport Metrorex a transmis că în „perioada imediat următoare”, programul de circulație a trenurilor de metrou pe toate magistralele va fi schimbat din cauza neasigurării numărului suficient de trenuri de către Alstom Transport S.A., firma care se ocupă de mentenanţa trenurilor de metrou.

Programul de circulație Metrorex va fi modificat

Compania de transport Metrorex a anunțat că în perioada următoare, intervalele de circulaţie a trenurilor de metrou se vor modifica și ar putea ajunge până la 10 minute în orele cu vârf de trafic.

Metrorex a mai menționat că va aplica operatorului de servicii de mentenanţă, Alstom Transport S.A., toate sancţiunile legale şi contractuale din cauza situaţiei create pentru neîndeplinirea obligaţiilor asumate potrivit prevederilor contractuale.

Astfel, Metrorex și-a cerut scuze de la călătorii săi pentru disconfortul creat și pentru modificările introduse. Compania a mai menționat că va lua toate măsurile necesare.

„Înţelegând disconfortul creat călătorilor, personalul Metrorex care organizează şi supraveghează circulaţia trenurilor de metrou va lua măsuri operative pentru asigurarea unor intervale de succedare a trenurilor cât mai apropiate de graficele normale de circulaţie, în scopul limitării efectelor survenite ca urmare a acestei situaţii neplăcute. Pe această cale, Metrorex prezintă scuze călătorilor ce folosesc acest mijloc de transport şi îi asigură că întreprinde demersuri permanente în vederea asigurării condiţiilor optime de călătorie cu metroul”, informează compania.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---