Locale

Rușii au bombardat din nou la granița României. Dronele au atacat în apropiere de Isaccea/Informații de la Serviciul Poliției de Frontieră

schedule 06 oct. 2023, 10:05

Rușii au bombardat din nou la granița României. Dronele au atacat în apropiere de Isaccea/Informații de la Serviciul Poliției de Frontieră
Foto: Captura video ISE

Rusia a bombardat din nou la granița cu România, în apropiere de Isaccea. Dronele au atacat infrastructura portuară din regiunea ucraineană Odesa, avariind, în primele ore ale zilei de vineri, un siloz de cereale din Izmail. Punctul de trecere cu bacul către România de la Orlivka și-a suspendat temporar activitatea, conform presei ucrainene. 

Traficul din zonă, redirecţionat prin Reni

UPDATE 13:50 Ambele puncte vamale sunt închise, nu se trece în nicio direcţie. Traficul rutier este deviat pe la Galaţi. Atacul cu drone nu a fost identificat de sistemul de supraveghere radar al Armatei Române.

Nouă camioane au luat foc la faţa locului, a scris guvernatorul pe aplicaţia de mesagerie Telegram, Oficialul a adăugat că incendiul a fost stins între timp și că nu s-au înregistrat victime.

Ca urmare a atacului nocturn cu drone Shahed, Ucraina a suspendat temporar operaţiunile de la punctul de trecere cu feribotul de la Orlivka, scrie Ukrainskaia Pravda, care citează un comunicat al poliţiei de frontieră. 

„Ca urmare a atacului nocturn cu drone inamice asupra infrastructurii portuare şi de frontieră, se iau măsuri de stabilizare a operaţiunilor la punctul de trecere cu feribotul Orlivka de la graniţa cu România. Nimeni nu a fost rănit în urma atacului. Operaţiunile la punctul de control au fost suspendate temporar”, a anunţat Serviciul Poliţiei de Frontieră.

Toate vehiculele sunt redirecționate către alte destinații, iar cetățenii sunt rugați să ia în considerare aceste circumstanțe temporare atunci când planifică o călătorie spre sau dinspre România. 

„Puteţi alege alte destinaţii, inclusiv prin punctul de trecere auto de la Reni. Reluarea operaţiunilor de trecere la Orlivka va fi anunţată ulterior”, a transmis Poliţia de Frontieră ucraineană.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---