Speciale

Retrospectiva zilei 30 iunie 2023

schedule 01 iul. 2023, 01:16

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 30 iunie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Economiștii critică plafonarea prețurilor: Ordonanța ieftinirii alimentelor de bază a Guvernului ar putea aduce, de fapt, scumpiri. Consiliul Concurenței vorbește și de o penurie

Ieftinirile considerabile anunțate de Guvern ar putea deveni marile scumpiri. Scenariul este confirmat de Consiliul Concurenței, într-un document trimis Executivului. Instituția avertizează că ordonanța ar putea aduce penurie de produse și creșteri de preț. Economiștii au explicat: alimentele alese sunt cele mai ieftine și au deja adaos mic, în multe cazuri sub plafonul impus de lege. 
Citeste tot articolul »

2. Cătălin Bordea, prima reacție după zvonurile legate de divorț. Ce a zis comediantul: „Atâta timp cât avem...”

Cătălin Bordea a avut o reacție, la foarte scurt timp după ce s-a zvonit că el și frumoasa lui parteneră de viață sunt în plin proces de divorț. Fanii nu s-ar fi așteptat la asta. Ce a postat!

Citeste tot articolul »

3. Klaus Iohannis are o părere „în esență bună” despre legile privind pensiile speciale și cumul: „Le aștept la promulgare”

„În esență, părerea mea este una bună. Le aștept la promulgare”, a spus președintele Klaus Iohannis despre legile privind pensiile speciale și pentru interzicerea cumulului pensie-salariu la stat. 
Citeste tot articolul »

4. Hackerii care au spart site-urile mai multor ministere nu vor bani. Ce urmaresc ei, de fapt

„Operation Romania” este numele cu care hackerii se laudă atunci când sparg site-urile mai multor ministere. Ei nu vor bani. Ce urmăresc, de fapt, tinerii care au pătat imaginea instituțiior publice. 
Citeste tot articolul »

5. Răzvan Simion, pregătit pentru nunta cu Daliana Răducan. Declarațiile prezentatorului: „Totul este stabilit”

Răzvan Simion și Daliana Răducan se pregătesc pentru una dintre cele mai importante zile din viața lor și anume cea în care își vor uni destinele. Ce a povestit prezentatorul de la „ Neatza cu Răzvan și Dani” despre ziua nunții!

Citeste tot articolul »

6. Cristina Cioran, decizie importantă la aproape 46 de ani: „Să fiu fericită şi un pic mai mult admirată”

Cristina Cioran a luat o decizie foarte, foarte importantă pentru starea sa de bine. La cei aproape 46 de ani, vedeta a vorbit despre ceea ce a decis să facă, după ce aproape toată viața i-a pus pe cei din jurul ei pe primul loc. Ce a povestit!
Citeste tot articolul »

7. Anchete după BAC 2023. Dispozitivul prin care un elev a transmis pe reţelele sociale subiectele de la Geografie, din examen

Bacalaureatul 2023 s-a încheiat, dar anchetele nu. Mai mulți elevi au fost prinși în timpul examenului că foloseau camere video de tip spion și căști minuscule, prin intermediul cărora voiau să ceară ajutor la rezolvarea subiectelor. Iată cu ce dispozitiv a transmis un elev subiectele de la Geografie, pe Internet, din timpul probei. Cum a putut fi prins la jumătate de oră după acțiunea sa?

Citeste tot articolul »

8. Horoscopul lunii IULIE 2023: Află ce îți rezervă astrele în această lună!

Află și tu ce îți rezervă astrele în această lună!
Citeste tot articolul »

9. Elena Merișoreanu, despre divorțul lui Cătălin Bordea: „L-a părăsit și tatăl lui, în autobuz, când era mic”

Elena Merișoreanu și-a dat și ea cu părerea despre divorțul lui Cătălin Bordea și al Liviei, care a șocat întreaga lume mondenă. Ce a zis interpreta de muzică populară!
Citeste tot articolul »

10. Câți bani a scos din buzunar BRomania pentru petrecerea de ziua lui: „Am cântat și am dansat cu Velea și BDLP”

BRomania și-a sărbătorit ziua de naștere într-un club de fițe din Capitală, iar la eveniment au luat parte în jur de 1000 de persoane care au dansat și au cântat pânâ dimineața. Câți bani a scos din buzunar pentru un asemenea eveniment!

Citeste tot articolul »

11. Pistă de sanie de vară în Poiana Brașov. Traseul va fi în apropierea pârtiei Bradul

În Poiana Brașov va fi amenajată o pistă de sanie de vară. Consiliul Local al orașului a aprobat studiul de fezabilitate pentru proiect. Pista va fi construită în stânga pârtiei Bradul și va avea o lungime de 990 de metri.
Citeste tot articolul »

12. Bella Santiago, pregătită să devină din nou mamă după nuntă: „Îmi doresc gemeni, asta vorbeam cu soțul meu”

Bella Santiago este pregătită să devină din nou mamă după, la doar câteva zile după nuntă. Vedeta i-a zis soțului ei că își dorește să aducă pe lume gemeni. Iată ce a mai povestit!
Citeste tot articolul »

13. Traficul rutier restricționat în Capitală cu ocazia Sferturilor de Finală ale Campionatului de Fotbal Under 21

Traficul rutier din Capitală va fi restricționat până pe data de 4 iulie, cu ocazia Sferturilor de Finală ale Campionatului de Fotbal Under 21 (EURO 2023 – U21), a anunțat Brigada Rutieră.

Citeste tot articolul »

14. Guvernul deblochează angajările în sistemul de Sănătate. Aproximativ 4.000 de posturi vor fi scoase la concurs

Ministerul Sănătății a anunțat vineri, că Guvernul a luat decizia de a aproba un memorandum cu privire la deblocarea angajărilor din sistemul de sănătate din România.
Citeste tot articolul »

15. Cristian Popescu Piedone a fost ales președinte executiv al PUSL. Acesta ar urma să candideze la Primăria Capitalei

După eliberarea sa, Cristian Popescu Piedone s-a întors la Primăria Sectorului 5 al Capitalei, unde își va finisa mandatul pe care l-a câștigat la alegerile din anul 2020. Primarul a fost ales președinte executiv al Partidului Umanist Social Liberal.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---