Speciale

Retrospectiva zilei 24 aprilie 2023

schedule 25 apr. 2023, 01:16

Retrospectiva zilei 24 aprilie 2023
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 24 aprilie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Război în Sudan: 22 de români sunt captivi. MAE vrea să-i evacueze

22 de români sunt captivi în Sudan și au cerut evacuarea, ca urmare a războiului civil izbucnit zilele trecute în această țară între armată și forțele paramilitare. Cetățenii români au contactat misiunea diplomatică română din Addis Abeba Etiopia, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE). 
Citeste tot articolul »

2. Proiect de lege: vouchere de vacanță la privat. Impactul pe care îl va avea asupra unor sectoare ale economiei

Președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a declarat că proiectul de lege privind acordarea de vouchere de vacanță angajaților din mediul privat ar avea un impact pozitiv asupra unor sectoare ale economiei: elimină inechitarea, încurajează încheierea de contracte de muncă și impulsionează sectoare importante din economie, cum ar fi turismul și HoReCa, dar și alte industrii conexe. „Se vor crea între 150.000 şi 200.000 noi locuri de muncă”, a afirmat oficialul. 

Citeste tot articolul »

3. Caz revoltător la Botoșani: pacientă jignită de medici, internată abia după 12 ore

Familia unei paciente acuză medicii de la Urgențe din Dorohoi, județul Botoșani, că au refuzat să o trateze din cauza greutății mari, de 240 de kilograme, și au jignit-o. Pacienta, ajunsă la spital după ce a căzut și s-a lovit la genunchi, a fost internată abia după 12 ore. Doctorii i-au spus că nu există paturi care să îi susțină greutatea. „Nu pot să aduc saltea de la mine de acasă”, a spus un medic. Managerul unității medicale condamnă atitudinea doctorilor și a demarat o anchetă. 
Citeste tot articolul »

4. Scene de amor în secția de poliție, filmate pe geam de soțul înșelat. Idila a fost întreruptă de mascați

Este anchetă în Argeș, după ce un șef de post de poliție a fost filmat în timp ce făcea amor cu o subalternă. Soțul femeii, militar la o unitate din Brașov, i-a înregistrat pe geam. A vrut să îi și confrunte pe amanți, dar cei doi s-au baricadat în birou. Cum nu a reușit în niciun chip să îi convingă, a sunat la 112 și a chemat mascații. 

Citeste tot articolul »

5. Sensy a ales numele pentru copilul său. Dezvăluirile influenceriței: „Este chiar din Biblie ”

Sensy a ales numele pentru copilul ei, dar a dat primele declarații legate de acesta, zicând și că oamenii care o urmăresc vor afla exact cum se va numi fiul sau fiica lor, imediat după ce vor avea idee care este sexul bebelușului, iar asta ar mai putea sa dureze o vreme.
Citeste tot articolul »

6. La ce trebuie să renunți în săptămâna 24-30 aprilie ca să atragi fericirea

Află la ce trebuie să renunți în săptămâna 24-30 aprilie ca să atragi fericirea în viața ta.
Citeste tot articolul »

7. De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 24 - 30 aprilie

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie. De ce ai nevoie în ultima săptămână a lunii aprilie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Citeste tot articolul »

8. Sora lui Culiță Sterp a născut pe cale naturală. Cum se va numi fiul ei: „Sunt cea mai fericită mamă”

Ileana Sterp a devenit mamă pentru a doua oară, zilele acestea și chiar dacă toată lumea credea că va naște prin cezariană., ea a ales să o facă pe cale naturală, mai ales că recuperarea în acest caz este una mult mai ușoară. De asemenea, ea a dezvăluit și numele pe care l-au ales pentru cel mic.
Citeste tot articolul »

9. Mihai Bendeac se luptă cu depresia de câțiva ani: „Cred că am învățat să trăiesc cu ea”

Mihai Bendeac se confruntă cu depresia de foarte mult timp și crede că nu se va vindeca vreodată de depresie, deoarece încă nu acceptă anumite experiențe din viața și crede că nu s-a vindecat, de fapt, ci doar a învățat să trăiască cu ea.

Citeste tot articolul »

10. Ana Morodan, conștientă că a greșit. Ce a declarat la o lună de la incident: „Oamenii sunt foarte furioşi”

Ana Morodan este conștientă de greșeala pe care a făcut-o, în urmă cu mai bine de o lună, iar recent a dat câteva declarații despre cele întâmplate acolo. Blondina a dat dovadă de sinceritate și și-a stăpâni cu greu lacrimile. Iată ce a declarat!
Citeste tot articolul »

11. ANM, avertizare de vreme rea în toată țara: ploi torențiale, descărcări electrice și grindină, până miercuri

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de vreme rea. Specialiștii anunță ploi torențiale, descărcări electrice și grindină în toată țara, până miercuri. 
Citeste tot articolul »

12. Karmen, copilărie marcată de lipsa tatălui său: „Câteodată mi-aș fi dorit să fie lângă mine”

Karmen a vorbit despre felul în care a simțit lipsa tatălui ei în viața sa, pe vremea când era doar un copil. Au fost multe momente în care și-ar fi dorit să îl aibă aproape, doar că nu s-a putut una ca asta.

Citeste tot articolul »

13. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, nuntă în Ucraina: "Ce-a unit Dumnezeu omul să nu despartă”

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit în mare secret, dar nu la noi în țară, ci în Ucraina, iar toți fanii lor au aflat că și-au unit destinele de pe rețelele sociale, unde ea a postat o imagine de la marele eveniment alături de câteva rânduri.
Citeste tot articolul »

14. Hotelierii au pregătit deja ofertele de 1 Mai. Cât costă 3 nopți de cazare la munte

Se apropie minivacanța de 1 Mai, iar hotelierii au pregătit deja ofertele de cazare. Deși la mare căutare este marea, sezonul abia acum deschizându-se, nici cel de la munte nu este pe terminate. Vremea le permite încă pasionaților de sporturi de iarnă să se bucure de zăpada de pe creste. Mulți și-au făcut deja programare pentru Ziua Muncii. Iată cât durează minivacanța de 1 Mai și cum va fi vremea. 

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---