Speciale

Retrospectiva zilei 15 august 2023

schedule 16 aug. 2023, 01:12

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 15 august 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Un nou cutremur în România, marți dimineață. Ce magnitudine a înregistrat seismul și unde a fost resimțit

Un cutremur de magnitudine slabă a avut loc, marți dimineață, în zona seismică Vrancea, Buzău, a transmis Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului.Citeste tot articolul »

2. Explozie devastatoare la o benzinărie din Rusia. Cel puțin 25 de persoane au murit, iar alte 66 au fost rănite

O explozie de proporții a avut loc, luni seara, la o benzinărie din orașul Makhachkala, din Daghestan, sudul Rusiei. Cel puțin 25 de persoane și-au pierdut viața, iar alte 66 au fost rănite în urma exploziei.
Citeste tot articolul »

3. Restricții de circulație pe mai multe drumuri din România, de Sfânta Maria. Anunțul făcut de Infotrafic

Autoritățile române au anunțat că pe data de 15 august, de Sfânta Maria, au impus mai multe restricții de circulație pe drumurile din țară.

Citeste tot articolul »

4. Larisa Udilă, în lacrimi pe Instagram. Soțul ei a fost dus de urgență la spital: „Nu mai putea respira”

Larisa Udilă a trecut prin clipe de coșmar, după ce partenerul ei de viață nu a mai putut respira și a fost dus de urgență la spital. Vedeta și-a stăpânit cu greu lacrimile și le-a povestit fanilor ei ce s-a întâmplat.
Citeste tot articolul »

5. ”Regele Manelelor”, din nou pe patul de spital. În ce stare este Florin Salam: „Nu-și poate onora evenimentele”

”Regele Manelelor” a ajuns din nou pe patul de spital, iar Alex de la Caracal nu doar că a postat o imagine cu acesta, în care se poate oberva faptul că nu este deloc bine, dar a dat și câteva declarații despre starea acestuia. Iată ce se întâmplă cu Florin Salam în acest moment!
Citeste tot articolul »

6. Ziua Marinei Române, la Constanța. Programul evenimentelor. Președintele Iohannis și premierul Ciolacu vor participa la serbare

Un șir de evenimente au loc la Constanța cu ocazia Zilei Marinei Române. La eveniment sunt așteptați mii de turiști. Președintele Klaus Iohannis și premierul Marcel Ciolacu și-au anunțat prezența la evenimentul de astăzi.Citeste tot articolul »

7. Oana Moșneagu, declarații despre cererea în căsătorie. Cum i s-a părut gestul lui Vlad Gherman: „Admir curajul lui”

Oana Moșneagu a fost cerută în căsători de către partenerul ei de viață, Vlad Gherman, după doi ani de relație. Ce părere are actrița despre gestul partenerului ei de viață.
Citeste tot articolul »

8. A trecut aproape un an de la moartea lui Nosfe. Soția sa a transmis un mesaj emoționant: „Mă rog în fiecare seară”

Mădălina Crețan a transmis un mesaj emoționant, pe rețelele sociale, la aproape un an de la moartea lui Nosfe. Ce a postat pe Instagram!

Citeste tot articolul »

9. Tragedii în lanț pe litoralul românesc. Un bărbat a murit înecat în mare, la Costinești

O nouă tragedie în stațiunea Costinești. Un bărbat a decedat după ce s-a înecat în mare, la Costinești. Trupul neînsuflețit a fost scos la mal de către valuri.
Citeste tot articolul »

10. Andreea Bălan nu mai poate face copii. Artista, mărturisiri dureroase: „Îmi doresc un băiat”

Andreea Bălan nu mai poate face copii, iar de curând artista a dat o serie de mărturisiri dureroase despre diagnosticul pe care i l-au dat medicii și cu care nu se poate obișnui.
Citeste tot articolul »

11. Klaus Iohannis, de Ziua Marinei: „Forţele Navale Române contribuie semnificativ la îmbunătăţirea securităţii regionale, europene şi euroatlantice”

Preşedintele Klaus Iohannis a participat la Ziua Marinei Române, eveniment ce a avut loc la Constanța. Oficialul a vorbit despre importanţa marinarilor, în special în actualul context de securitate de la Marea Neagră. 

Citeste tot articolul »

12. Oana Roman și Marius Elisei, petrecere de ziua fiicei lor: „Să ne trăiești cu numele”

Oana Roman și Marius Elisei au dat petrecere de ziua fiicei lor, iar imaginile au ajuns pe rețelele sociale. Ce mesaj a transmis fiica lui Petre Roman în mediul online!
Citeste tot articolul »

13. Steagul roșu, arborat pe litoralul românesc. Turiștii ignoră avertismentele salvamarilor

Pe toate plajele din stațiunile românești a fost arborat steagul roșu, care semnifică că scăldatul este interzis. Turiștii însă îl ignoră cu desăvârșire și se aventurează în valurile periculoase ale mării.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---