Speciale

Retrospectiva zilei 05 iulie 2023

schedule 06 iul. 2023, 01:15

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 05 iulie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Tudorel Toader candidează pentru un nou mandat de rector la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Tudorel Toader va candida pentru un nou mandat la funcția de rector la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, potrivit Agenției de presă Rador.
Citeste tot articolul »

2. Vouchere noi pentru români. Cine poate beneficia și ce valoare vor avea tichetele pentru activitățile casnice

Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat că începând din data de 1 ianuarie 2024, românii vor putea beneficia de noi vouchere de activități casnice.
Citeste tot articolul »

3. 5 lucruri la care să nu renunți niciodată într-o relație, oricât de frumoasă ar fi conexiunea voastră

Relațiile ne schimbă de fiecare dată, ne remodelează granițele firii, ne limitează timpul personal, dar totodată ne aduc multă satisfacție sufletească și fericire, atunci când sunt bazate pe respect, iubire și pasiune. Dar chiar și când iubirea este numai miere și relația este cât se poate de roz, sunt totuși câteva lucruri la care nu trebuie niciodată să renunți.

Citeste tot articolul »

4. Sfaturi pentru o vacanță la schi la un preț avantajos

Vacanțele la schi se planifică de vara. Iată care sunt cele mai importante sfaturi care te pot ajuta să book-uiesti o vacanță la schi la un preț avantajos (pentru tine, prieteni și întreaga familie).
Citeste tot articolul »

5. Iris de la "Bravo, ai stil!", detalii din culisele emisiunii: „Am primit un gest cu mare conotație”

Iris de la "Bravo, ai stil!" a fost invitată să discute despre emisiunea a cărei concurentă este, dar și despre colegele sale la „Bravo, ai stil! Backstage” și a făcut câteva dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate. Iată ce a zis una dintre cele mai controversate concurente din acest sezon.

Citeste tot articolul »

6. Ciolacu, despre legea pensiilor speciale: „Dacă nu trece de CCR, va exista o sesiune extraordinară în august”

Premierul României, Marcel Ciolacu, a afirmat că în cazul în care legea pensiilor speciale nu va trece de Curtea Constituțională a României, atunci va exista o sesiune parlamentară extraordinară în luna august.

Citeste tot articolul »

7. Dorian Popa, adevărul despre plecarea tatălui său de acasă: „Fără el am rămas de la 13 sau 14 ani”

Dorian Popa a spus întregul adevăr despre plecarea tatălui său de acasă, pe vremea când era doar un copil. Din câte își amintește artistul, avea în jur de 13 ani, când el a decis să îi lase singuri. Iată ce a mai povestit!
Citeste tot articolul »

8. Alerte meteo în România! Cod portocaliu și Cod galben de furtuni, vijelii și grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri, 5 iulie 2023, două alerte meteo vizând fenomene meteo de instabilitate atmosferică puternică, ploi torențiale, vijelii și grindină.
Citeste tot articolul »

9. Au trecut trei săptămâni de când Theo Rose a devenit mamă. Cum se simte artista: „S-a schimbat atmosfera în casă”

În urmă cu trei săptămâni, Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată. Recent, a povestit cum se simte, cum s-a schimbat viața sa, dar și a familiei de când noul membru a venit pe lume, dar și cât de mult și-a spus cuvântul oboseala. Ce a mai povestit cântăreața!

Citeste tot articolul »

10. Prețul final al Hidroelectrica a fost stabilit. Câte acțiuni vor primi cei care au subscris la Hidroelectrica

A fost stabilit prețul final de ofertă la Hidroelectrica, după ce aceasta s-a finisat în urma listării pe bursa românească din 12 iulie. Prețul per acțiune este de 104 lei.
Citeste tot articolul »

11. Ce sfat important a primit Catinca Roman de la mama sa. În ce relații este cu Oana Roman

Catinca Roman a dat un interviu foarte interesant, în cadrul căruia a vorbit despre multe aspecte importante legate de viața sa, inclusiv despre relația pe care o are, la momentul de față, cu Oana Roman, dar și despre unul dintre cele mai importante sfaturi pe care le-a primit din partea mamei sale.
Citeste tot articolul »

12. Mihai Trăistariu, cadou neașteptat în timpul unui concert. Nici măcar lui nu i-a venit să creadă

Mihai Trăistariu a primit un cadou neașteptat din partea unor fani, la un concert. Nici măcar lui nu i-a venit să creadă una ca asta. Iată ce a făcut cu acest cadou!

Citeste tot articolul »

13. Două locomotive de tren s-au ciocnit violent la Roșiori. CFR pornește o anchetă internă

Un accident feroviar a avut loc miercuri dimineață la Roșiori, pe Magistrala 100. Un alt accident similar a avut loc în luna martie.
Citeste tot articolul »

14. Jo a dat din casă. Care este relația sa cu Juno: „Ceea ce vrem să le transmitem oamenilor este...”

Jo a dat din casă totul, iar în cel mai recent interviu pe care l-a acordat a vorbit despre relația sa cu Juno, dar și despre modul în care își împarte viața în carieră, familie și iubit. Iată ce a povestit artista!
Citeste tot articolul »

15. Erori majore la corectarea lucrărilor de la Evaluarea Națională. Unui elev i-a crescut nota de la 6,60 la 9,50 la matematică, după contestație

Și în acest an, comisiile de profesori care au corectat lucrările elevilor ce au susținut Evaluarea Națională au făcut erori. Unele dintre acestea au fost destul de considerabile. Un elev a primit nota 9,50 la matematică după ce a depus contestație. Inițial, lucrarea elevului a fost apreciată cu nota 6,60.

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---