Speciale

Retrospectiva zilei 04 septembrie 2023

schedule 05 sept. 2023, 01:15

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 04 septembrie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Volodimir Zelenski îl înlocuiește pe ministrul ucrainean al Apărării: „Reznikov a trecut prin mai mult de 550 de zile de război”

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunţat, duminică seară, că îl va înlocui pe ministrul Apărării, Oleksii Reznikov, și că va cere parlamentului în această săptămână să îl numească pe Rustem Umerov, șeful principalului fond de privatizare din Ucraina. 
Citeste tot articolul »

2. Sorana Cîrstea scrie istorie la US Open! Românca s-a calificat în sferturi după ce a învins-o în două seturi pe Belinda Bencic

Sorana Cîrstea s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, duminică, la New York, după ce a învins-o pe elvețianca Belinda Bencic, cu 6-3, 6-3. 
Citeste tot articolul »

3. Este sezonul „diamantelor negre” în pădurile din România. Un kilogram ajunge să coste şi 1.000 de lei

Este sezonul trufelor în pădurile din România. Se poartă lupte, uneori ilegale, pentru cele mai prețioase ciuperci de pădure, numite și „diamantele negre”, care costă aproape 1.000 de lei kilogramul. Aroma lor a devenit o modă în restaurante, ceea ce le urcă și mai mult prețul. Căutătorii de trufe umblă zile în șir în căutarea acestor ciuperci, folosind câini special antrenați să miroasă ciupercile care cresc sub pământ. 
Citeste tot articolul »

4. Explozia din Crevedia. Crește bilanțul morților: o a patra persoană, cu arsuri de 95% pe corp, a murit la Spitalul Floreasca

Bilanțul morților după explozia din Crevedia a crescut din nou. În această dimineață, o a patra persoană rănită, cu arsuri de 95% pe corp, a murit la Spitalul Floreasca. 

Citeste tot articolul »

5. Andreea, primele declarații după ce Alexandra a câștigat marele premiu ”Bravo, ai stil!”. Cine crede că îl merita

Andreea, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a dat primele declarații despre experiența sa în concurs, despre celelalte concurente, dar mai ales despre faptul că Alexandra a fost declarată „cea mai stilată femeie din România”. Cine crede ea că merita trofeul!

Citeste tot articolul »

6. Azi începe sesiunea parlamentară de toamnă. Cum se poate ajunge la demiterea Guvernului Ciolacu

Azi, 4 septembrie, începe sesiunea parlamentară de toamnă, iar odată cu ea și tensiunile în coaliție, după ce PSD și-a asumat răspunderea pe parchetul de măsuri fiscal-bugetare. Iată cum se poate ajunge la demiterea Guvernului Ciolacu. 

Citeste tot articolul »

7. Ana Morodan îndură consecințele după accident. Cum s-a schimbat viața influenceriței de atunci: „Sunt responsabilă și îmi voi asuma”

Ana Morodan îndură consecințele, în urma accidentului pe care l-a provocat acum câteva luni bune. Influencerița își asumă tot ceea ce a făcut, iar de curând a povestit cum s-a schimbat viața sa de atunci.
Citeste tot articolul »

8. Theo Rose, despre motivul pentru care fiul ei nu a purtat numele de familie al tatălui. Declarații despre al doilea copil: „Este o procedură standard”

Theo Rose a vorbit despre motivul pentru care fiul ei nu a purtat numele de familie al tatălui, când a venit pe lume. Vedeta a dezvăluit că acum lucrurile s-au rezolva și a dat câteva detalii despre al doilea copil. Își doresc sau nu ea și Anghel Damain să devină părinți din nou!

Citeste tot articolul »

9. Primarul din Crevedia, fugărit de localnici, s-a ascuns într-un magazin. Ajuns la sediul Primărie, s-a baricadat în birou

În dimineața zilei în care o a patra victimă a exploziei din Crevedia a murit, Florin Petre, primarul din Crevedia, a făcut un tur de forță prin localitate. Nu pentru a da explicații oamenilor, ci pentru a se ascunde de ei, prima dată într-un magazin. După ce a reușit să plece de acolo, s-a baricadat în biroul Primăriei și le-a trântit ușa în nas jurnaliștilor. 
Citeste tot articolul »

10. Prețurile din aeroport au scos-o din sărite pe Lidia Buble. Cât a plătit pentru o apă și o cafea: „Nu-s zgârcită”

Prețurile din aeroport au scos-o din sărite pe Lidia Buble, care nu s-a putut abține să nu discute cu fanii ei din mediul online despre acest aspect. Cât a scos din buzunar pentru o apă și o cafea.

Citeste tot articolul »

11. ANM: 6 județe intră sub avertizare de cod galben de vânt puternic, din această seară. Vor fi rafale de 55-65 km/h

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de cod galben de vânt puternic, care intră în vigoare din această seară, de la ora 21:00, și va fi valabil până marți, la ora 10:00. 6 județe sunt vizate.
Citeste tot articolul »

12. Bianca Drăgușanu vrea să își micșoreze sânii. De ce a luat o asemenea decizie: „Am început să înțeleg că...”

Bianca Drăgușanu vrea să își micșoreze sânii și a luat pe toată lumea prin surprindere cu aceste declarații. Iată de ce a decis că este cel mai bine așa!
Citeste tot articolul »

13. Cătălin Botezatu, mesaj pentru tinerii care vor să ajungă designeri: „Lăsați TikTok-ul și puneți...”

Cătălin Botezatu le-a transmis un mesaj tinerilor care vor să devină designeri și le-a zis clar ce anume ar trebui să facă, dacă își doresc să meargă pe acest drum.


Citeste tot articolul »

14. Dan Negru, imagine de colectie cu familia sa: „Nu apar la televizior, nu sunt vedete”

Dan Negru a luat pe toată lumea prin surprindere, în momentul în care a postat în mediul online o imagine cu familia sa. Cum arată soția și copiii săi!
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---