Speciale

Retrospectiva zilei 03 iulie 2023

schedule 04 iul. 2023, 01:19

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 03 iulie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Rezultate BAC 2023. Listele cu notele de la Bacalaureat publicate de Edu.ro

Rezultate BAC 2023. Notele obținute de elevii de clasa a 12-a la examenul de Bacalaureat vor fi publicate pe edu.ro. Elevii trebuie să aibă la îndemână codul de candidat cu ajutorul căruia vor afla ce notă au luat la Bacalaureat 2023. 
Citeste tot articolul »

2. Podul peste Dunăre de la Brăila nu permite accesul pietonilor și bicicliștilor. Care este cauza

Pietonii și bicicliștii nu vor putea să circule pe podul peste Dunăre de la Brăila, chiar dacă acesta este prevăzut cu trotuare.


Citeste tot articolul »

3. Cât consumă un aparat de aer condiționat. Fiecare grad în minus setat la aparat crește consumul de energie electrică

Vara, canicula îi trimite pe mulți în magazinele în care se vând aparate de aer condiționat, iar cei care se ocupă de instalarea lor abia mai fac față. Timpii de așteptare pentru montarea dispozitivelor ajung și la o lună. Chiar și furnizorii de energie oferă clienților aparate de aer condiționat, iar plata se face în rate, direct pe factură. Iată cum alegem un aparat de aer condiționat și cât consumă. 

Citeste tot articolul »

4. Supermarketurile de tip discount, vânzări tot mai mari: scumpirile i-au transformat pe români în „vânători” de reduceri

Scumpirile din ultimul an i-au transformat pe mulți români în adevărați „vânători” de oferte. Odată cu inflația, supermarketurile de tip discount se bucură de vânzări tot mai mari. 
Citeste tot articolul »

5. Liviu Teodorescu a devenit tată pentru prima dată. Ce mesaj a transmis cântărețul în mediul online: „A fost o zi incredibilă”

Liviu Teodorescu a devenit tată pentru prima dată și se simte cel mai fericit din lume. Odată cu venirea pe lume a primului său copil, fără să își dea seama, viața i s-a schimbat extrem de mult. Iată ce mesaj a transmis în mediul online!
Citeste tot articolul »

6. Culiță Sterp o susține pe Dana Roba. Ce i-a rugat pe colegii lui: „M-a impresionat foarte tare cazul ei”

Culiță Sterp, la fel ca multe alte persoane publice de la noi din țară, a fost de-a dreptul impresionat de cazul Danei Roba, care și-a revenit după ce a fost bătută crunt de soțul ei, dar care din păcate nu mai poate munci. Ce mesaj le-a transmis manelistul colegilor lui!

Citeste tot articolul »

7. Moscova spune că 700.000 de copii din zonele de conflict din Ucraina sunt acum în Rusia. Kievul acuză că mulți au fost deportați cu forța

Război în Ucraina. Un oficial din Mosvoca a spus că în Rusia sunt 700.000 de copii din zonele din conflict din Ucraina. Kievul acuză că mulți au fost deportați cu forța. De altfel, mandatul de arestare emis în martie pe numele președintelui rus Vladimir Putin de Curtea Penală Internațională are legătură cu deportarea ilegală a copiilor ucraineni în Rusia, considerată o crimă de război. 
Citeste tot articolul »

8. Analize medicale de prevenție și investigații oferite de CNAS. Cine poate beneficia de aceste servicii

Casa Națională de Asigurări de Sănătate a anunțat că începând de la 1 iulie, toate persoane începând cu vârsta de doi ani vor beneficia de servicii și analize medicale de prevenție și investigații, o dată pe an. O parte dintre servicii vor avea o valoare peste cea de plafon.

Citeste tot articolul »

9. Andreea Antonescu și-a deschis sufletul în fața Ilincăi Vandici. Ce a putut spune despre fostele relații: „Nu există fără respect”

Andreea Antonescu și-a deschis sufletul în fața Ilincăi Vandici și i-a făcut acesteia o serie de dezvăluiri despre fostele relații cu părinții celor două fiice ale sale. Iată ce a declarat și care ar fi, de fapt, cauzele, separării de ultimul partener!
Citeste tot articolul »

10. La ce trebuie să renunți în săptămâna 3 - 9 iulie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 3-9 iulie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.
Citeste tot articolul »

11. Ciolacu, despre taxele românilor: „Anul acesta trebuie să ne încadrăm într-un deficit de 4,4”

Premierul Marcel Ciolacu a oferit mai multe explicații în ceea ce privește taxele românilor în perioada următoare, dar și despre facilitățile fiscale pentru anumite categorii de angajați.

Citeste tot articolul »

12. Alex Velea, primele declarații despre situația cu Zanni. Ce a zis despre renunțarea sa la colaborare: „Am ținut la el”

Alex Velea a vorbit pentru prima dată despre renunțarea lui Zanni la colaborarea lor. Partenerul de viață al Antoniei a fost sincer și a recunoscut că încă mai ține la el, pentru că este o persoană empatică. Uite ce a mai zis cântărețul despre întreaga situație!
Citeste tot articolul »

13. Horoscop săptămânal. De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 3-9 iulie

Horoscop săptămânal 3-9 iulie. De ce ai nevoie în prima săptămână plină din iulie în funcție de zodia în care te-ai născut.
Citeste tot articolul »

14. Eduard Hellvig a demisionat din funcția de șef al SRI. „Pietrificarea în funcție nu este bună”

Eduard Hellvig a anunțat că își dă demisia din funcția de director al Serviciului Român de Informații (SRI), luni. Din anul 2015, Hellvig a condus mai important serviciu secret român.

Citeste tot articolul »

15. Tatăl lui Liviu Teodorescu, primele declarații după ce a devenit bunic: „Ieri am stat cu toții la spital”

Familia lui Liviu Teodorescu este în extaz, după ce primul copil al artistului a venit pe lume. Tatăl cântărețului și-a găsit cu greu cuvintele pentru a vorbi despre prima lui nepoțică. Iată ce a mărturisit.
Citeste tot articolul »

16. Cum a fost Mihai Trăistariu păgubit de chiriași: „O adevărată bătaie de joc”

Mihai Trăistariu a fost jefuit de către chiriași. Aceștia i-au făcut o pagubă imensă, iar într-un interviu pe care l-a acordat de curând. Iată ce a povestit îndrăgitul artist!
Citeste tot articolul »

17. Românii care au trăit 30 de ani în zone afectate de poluare se vor pensiona mai rapid. Lista localităților a fost actualizată

Românii care au locuit mai bine de 30 de ani în zonele care au fost afectate de poluare vor putea ieși la pensie mai rapid. Deputații au actualizat lista cu alte 15 localități.

Citeste tot articolul »

18. Românii nu vor mai avea nevoie de adeverință de la locul de muncă pentru concediul medical

Conform unui nou proiect de lege care a fost depus în Parlament, angajații români nu vor mai fi obligați să aducă adeverință de la locul de muncă pentru concediul medical. Astfel, procedura de obținere a concediului medical va fi simplificată.
Citeste tot articolul »

19. Eliza Natanticu, la un pas de moarte. Ce a salvat-o, de fapt: „Am fost internată în spital”

Eliza Natanticu a fost la un pas de moarte, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent a vorbit despre acest aspect important din viața sa. Iată ce i s-a întâmplat și cum a reușit, de fapt, să supraviețuiască.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---