Speciale

Retrospectiva zilei 03 aprilie 2023

schedule 04 apr. 2023, 01:24

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 03 aprilie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Liviu Dragnea are emisiune culinară pe YouTube. Ce a gătit în prima ediție cel care controla Guvernul înainte de condamnare

Liviu Dragnea are emisiune culinară. Fostul lider PSD, cel care controla Guvernul înainte de condamnare, și-a lansat duminică seară canalul de Youtube, intitulat „Bucătăria de acasă”. Iată ce a gătit politiicanul în prima ediție. 
Citeste tot articolul »

2. Olaf Scholz se va întâlni la București cu Maia Sandu și Klaus Iohannis. Ce au pe agenda discuțiilor

Olaf Scholz se va întâlni astăzi, în România, la Palatul Cotroceni din București, cu președintele Klaus Iohannis și președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. Pe agenda de discuții se numără teme precum procesul de aderare a României la spațiul Schengen, cât și noi măsuri pentru sprijinirea Ucrainei și a Republicii Moldova. Cancelarul german va purta un dialog cu și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, apoi oficialul străin se va întâlni cu reprezentanți ai minorității germane din România. Aceasta este prima vizită a lui Olaf Scholz la București de la preluarea funcției de șef al guvernului federal. 

Citeste tot articolul »

3. Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au despărțit, după nouă luni de relație: „Nu a fost să fie”

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au format, timp de mai bine de nouă luni, unul dintre cele mai urmărite cupluri din lumea mondenă, din România. Se pare că aceștia au decis să o ia pe drumuri diferite, fără a vorbi despre vreun motiv anume și că ar fi ceva serios, de data aceasta, nu o glumă precum cea pe care au făcut-o în urmă cu câteva săptămâni.
Citeste tot articolul »

4. Vortex polar în Europa. Iarna revine în forță, la mijlocul primăverii, în vestul, centru, sudul și estul continentului

Un vortex polar va guverna Europa. Meteorologii italieni au avertizat că săptămâna Paștelui catolic va fi mai rece față de cea a Crăciunului de anul trecut. În mai multe țări au fost emise deja coduri de vreme severă. Fenomene de iarnă în mijlocul primăverii vor fi și în România, unde temperaturile vor scădea și cu 15 grade Celsius. 

Citeste tot articolul »

5. O concurentă de la Bravo, ai stil! a pus ochii pe Maurice Munteanu: „Am o slăbiciune și o atracție fizică față de el”

Emisunea Bravo, ai stil! a început în forță, pe noul post de televiziune Kanal D2, iar una dintre concurente a reușit deja să le atragă atenția celor trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alex Abagiu. Momentul în care a dezvăluit că are o slăbiciune pentru cineva din juriu a fost unul pe seama cărora cei prezenți s-au amuzat copios.
Citeste tot articolul »

6. La ce trebuie să renunță în săptămâna 3-9 aprilie ca să atragi fericirea

Află la ce trebuie să renunți în săptămâna 3-9 aprilie ca să atragi fericirea în viața ta.

Am intrat deja în a patra lună a anului 2023. Toate culorile primăverii aduc bucurie în suflete și speranță și dorință de schimbare în inimile noastre. Prindem curaj pentru a ieși din zona de confort și a lupta mai mult decât niciodată pentru a trăi așa cum ne dorim.

Citeste tot articolul »

7. De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 3-9 aprilie

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie. De ce ai nevoie în această săptămână plină de aprilie în funcție de zodia în care te-ai născut.
Citeste tot articolul »

8. Ce planuri de viitor au Daniel Pavel și iubita lui. Ana Maria Pop, declarații despre nuntă: „Ne iubim și este minunat”

Ana Maria Pop, partenera de viață a prezentatorului emisiunii Survivor România, a făcut o serie de dezvăluiri interesante despre planurile lor de viitor. Blondina a dat din casă și a vorbit chiar și despre nuntă, doar că nu a avut vești deloc bune pentru fanii lor.
Citeste tot articolul »

9. Exerciţii militare în România. Pe ce poligon militar vor avea loc pregătirile cu muniție reală

Consiliul Judeţean Tulcea a anunțat că începând de luni, 3 aprilie, vor avea loc exerciții militare în Poligonul din apropierea oraşului Babadag, în cadrul cărora se vor folosi muniție reală.

Citeste tot articolul »

10. Andreea Antonescu, despre șocul vieții sale. Artista era doar o adolescentă pe atunci: „Râdeau de mine”

Andreea Antonescu a spus care a fost șocul vieții sale, pe vremea când era doar o adolescentă, care pornise deja pe drumul spre succes. Totul s-a întâmplat în podcast-ul moderat de Radu Țibulcă, unde fosta concurentă de la America Express a fost invitată și și-a pus sufletul pe tavă.
Citeste tot articolul »

11. Ușoară scădere a carburanților din România la începutul lunii aprilie. Cât costă benzina și motorina

Prețurile combustibililor din România au înregistrat o ușoară scădere de la începutului lunii aprilie. Astăzi, 3 aprilie 2023, carburanţii standard se comercializează cu preţuri cuprinse între 6.62 lei/l și 7.17 lei/l. De asemenea, prețurile de la stațiile de alimentare pot fi verificate online de șoferi pe Monitorul Preţurilor.

Citeste tot articolul »

12. Paștele 2023 - Obiceiuri și tradiții străvechi

România a început să îmbrace haine de sărbătoare, în așteptarea Paștelui, cel mai important eveniment religios din România, care pentru mulți înseamnă întoarcerea la obiceiuri și tradiții. Multe dintre ele, la orașe, s-au pierdut în timp, dar există regiuni unde încă se mai păstrează cu sfințenie, cum ar fi în Maramureș sau Bucovina. 
Citeste tot articolul »

13. Gina Matache, o mamă dură pentru Delia. Ce i-a reproșat artista femeii care a adus-o pe lume: „Îmi pare rău”

Gina Matache a fost o mamă dură pentru primul copil pe care l-a adus pe lumea, pe vremea când era foarte tânără, fiind vorba în mod clar despre Delia. Deși a crescut frumos, având o carieră de succes, artista are câteva lucruri de reproșat mamei sale. Iată ce a povestit femeia!

Citeste tot articolul »

14. Klaus Iohannis a promulgat legea privind participarea României la Sistemul de Informaţii Schengen

Preşedintele României Klaus Iohannis a promulgat în acest început de săptămână legea cu privire la organizarea şi funcţionarea Sistemului Informatic Naţional de Semnalări şi participarea României la Sistemul de Informaţii Schengen.
Citeste tot articolul »

15. Cutremur de 6,9 în Rusia. Pompierii inspectează clădirile

Un cutremur cu magnitudinea 6,9 a fost înregistrat luni în regiunile costiere ale Orientului Îndepărtat din Federația Rusă. Sistemul de avertizare pentru tsunami din Statele Unite a precizat că nu a emis o alertă de tsunami după acest seism. 
Citeste tot articolul »

16. Horoscopul săptămânii 3-9 aprilie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

Citeste tot articolul »

17. Noi scumpiri de prețuri pentru clienții casnici de la Hidroelectrica din 1 aprilie. Cât de mult au crescut costul serviciilor

Începând din 1 aprilie 2023, clienții Hidroelectrica vor scoate mai mulți bani din buzunar pentru facturile la curent, după ce prețurile au fost majorate în funcție de zona în care locuiesc.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---