Speciale

Retrospectiva zilei 02 iunie 2023

schedule 03 iun. 2023, 01:16

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 02 iunie 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Maria, acuzată că are stilist de către Constanția. Concurentele de la ”Bravo, ai stil!”, discuții aprinse în culise

Discuțiile dintre concurentele de la ”Bravo, ai stil!” s-au aprins atât în culise, cât și în platoul emisiunii de la Kanal D2. Constanția a acuzat-o pe Maria că are un stilist care o ajută să facă ținutele pe care le aduce în fața juraților, aducând mai multe argumente pe baza cărora au existat câteva discuții aprinse.
Citeste tot articolul »

2. Regele Charles al III-lea vine pentru cinci zile în România. Primă vizită oficială a unui monarh britanic

La mai puțin de o lună de la încoronarea sa, Regele Charles al III-lea vine astăzi în România, unde își va petrece următoarele cinci zile. Este pentru prima oară când un monarh britanic vizitează România.

Citeste tot articolul »

3. Cine este iubitul Mariei de la „Bravo, ai stil!”. Concurenta a recunoscut că o ajută să își facă ținutele

S-a aflat cine este, de fapt, iubitul Mariei despre care aceasta inițial a zis că nu are legătură cu lumea modei, dar care o ajută cu sfaturi în ceea ce privește alegerea ținutelor. Oamenii au remarcat câteva aspecte importante și au scris în comentarii ce au aflat.
Citeste tot articolul »

4. Cristina Ciobănașu, despre relația pe care a avut-o cu Vlad Gherman: „Ascult muzica noastră și plâng”

Cristina Ciobănașu a simțit nevoia să își deschidă inima, în cadrul unui podcast în care a fost invitată. Actrița a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Vlad Gherman, dar și despre starea ei din acest moment în ceea ce privește povestea lor de iubire care a durat aproape un deceniu. Iată ce a povestit!

Citeste tot articolul »

5. Cu cât se vor majora salariile profesorilor după adoptarea OUG. Dascălii continuă greva

Profesorii continuă greva generală și se pare că nu vor renunța prea curând. Purtătorul de cuvânt al Guvernului României, Dan Cărbunaru, a explicat care sunt salariile din sistemul de învățământ care vor fi majorate și cum vor fi aplicate acestea.
Citeste tot articolul »

6. Carmen Grebenișan, probleme de sănătate după Survivor: „Mă doare”

Carmen Grebenișan se confruntă cu probleme serioase de sănătate, în urma participării sale la Survivor România, iar pentru că este foarte sinceră cu fanii ei și activă pe social media, ea și-a ținut fanii la curent cu starea în care se află. Iată ce a povestit în mediul online.
Citeste tot articolul »

7. Maurice Munteanu, părere sinceră despre Gina Pistol și Smiley. Juratul emisiunii „Bravo, ai stil!” le-a comentat ținutele de la nuntă

Ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley în ziua nunții nu au scăpat de comentariile lui Maurice Munteanu. Ce a avut de zis juratul de la „Bravo, ai stil!” despre alegerile vestimentare pe care le-au făcut cei doi!

Citeste tot articolul »

8. Cristina Ciobănașu, detalii neștiute din viața privată. Cum a ajuns la „Dansez pentru tine” și fiica adoptivă a Ruxandrei Ion

Invitată în cadrul podcast-ului moderat de către Radu Țibulcă, „Vin de-o poveste”, Cristina Ciobănașu a dat detalii semnificative din viața sa privată. Cum a ajuns la „Dansez pentru tine” și fiica adoptivă a Ruxandrei Ion
Citeste tot articolul »

9. Rusaliile. Semnificația sărbătorii. Superstiții și tradiții în această zi de sărbătoare

Creștinii ortodocși sărbătoresc Rusaliile pe data de 4 și 5 iunie, aceasta fiind și ultima sărbătoare din rândul celor pascale. De Rusalii se celebrează coborârea Sfântului Duh asupra ucenicilor lui Iisus din Nazaret și este prăznuită în fiecare an duminica, la 50 de zile după Paște.

Citeste tot articolul »

10. Val de furtuni în România. Vremea se răcește din nou. Temperaturi scăzute de Rusalii

ANM transmite că în următoarele zile, mercurul din termometre va scădea, iar în România se așteaptă un nou val de furtuni, vijelii și ploi torențiale. Un front atmosferic va traversa teritoriul țării în acest weekend, iar vremea de Rusalii se va răcori.
Citeste tot articolul »

11. Ligia Deca: „Dacă profesorii nu se întorc la ore săptămâna viitoare, va trebui să... ”

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a declarat că în cazul în care profesorii nu vor reveni la muncă începând de săptămâna viitoare, atunci trebuie de luat în calcul reprogramarea examenelor și încheierea mediilor. Ministrul a venit cu un apel către toți dascălii din România care au intrat îmn grevă din 22 mai.

Citeste tot articolul »

12. O nouă tranșă pe voucherele sociale. Când intră banii. Cine beneficiază de ajutor

Peste 2,4 milioane de persoane se vor bucura de o nouă tranșă din ajutorul guvernamental. Cardurile alimentare vor fi reîncărcate cu alți 250 de lei pe 15 iunie.
Citeste tot articolul »

13. Horoscop: Zodii BINECUVÂNTATE în VARA 2023

Vara lui 2023 și-a intrat în drepturi, iar zodiile au intrat oficial în sezonul estival. Deoarece acest anotimp este plin de culoare, emoție și explozie, câțiva nativi ai zodiacului au fost desemnați ca fiind binecuvântați în această vară din 2023.

Tu te numeri printre ei?
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---