Social

Procurorii au extins ancheta în cazul fraţilor Tate. Cum se apără Tristan în fața noilor acuzații

schedule 26 apr. 2023, 09:03

Procurorii au extins ancheta după ce mai multe fete au depus plângeri, susţinând că au fost agresate fizic de o apropiată a fraţilor Tate. Tristan neagă acuzațiile că ar fi instigat la violență și se apără. 

Noi plângeri pe numele fraților Tate: procurorii au extins ancheta

Tristan Tate ar fi cel care a incitat la o astfel de violență. Conform procurorilor DIICOT, în urma perchezițiilor au fost găsite mai multe dispozitive electronice care conțineau conversații din 2021 care susțin dezvăluirile fetelor abuzate.

Totuși, frații Tate, împreună cu echipa de avocați, continuă să se apere și spun că acuzațiile sunt neîntemeiate, dat fiind că presupusul conflict a fost adus în fața poliției în urmă cu doi ani, dar autoritățile l-au respins ca fiind nefondat. 

Andrew și Tristan Tate, în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile

Tribunalul București a hotărât, în data de 21 aprilie, prelungirea arestului la domiciliu pentru Andrew și Tristan Tate. Milionarii s-au prezentat în fața magistraților Tribunalului București, sperând să fie plasați sub control judiciar. 

Instanța a decis, însă, prelungirea mandatelor de arestare la domiciliu cu încă 30 de zile, atât pentru cei doi frați, cât și pentru cele două femei care i-au ajutat.

Frații Tate, acuzați că au exploatat sexual femei

Procurorii DIICOT i-au reţinut pe Andrew şi Tristan Tate şi pe două suspecte din România pe 29 decembrie 2022. Ei sunt acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Inculpații au negat că ar fi comis vreo infracţiune. 

În data de 30 decembrie 2022, judecătorii au decis arestarea preventivă. Cei doi frați au fost plasați în arest la domiciliu în 31 martie 2023.

Șase persoane vătămate, identificate

Şase persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul infracţional organizat au fost identificate. ”Cu privire la infracţiunea de viol s-a reţinut că, în luna martie 2022, o persoană vătămată ar fi fost constrânsă, în două ocazii diferite, de o persoană prin exercitarea de violenţe fizice şi presiuni psihologice să întreţină relaţii sexuale.

Au fost descoperite 11 autoturisme de lux, deţinute sau utilizate de persoanele bănuite. Cele 4 persoane bănuite au fost reţinute, ulterior fiind arestate preventiv”, a transmis IGPR după arestarea fraților britanici. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---