Locale

Percheziții în cazul unui medic acuzat de mutilări și evaziune fiscală

schedule 12 mar. 2024, 15:26

Percheziții în cazul unui medic acuzat de mutilări și evaziune fiscală
Antena 3
Poliția a efectuat percheziții într-un caz de malpraxis și evaziune fiscală, cu un medic acuzat de vătămări corporale și un prejudiciu de 2 milioane de euro.

Poliția Română a efectuat marți dimineața 15 percheziții în București, în cadrul unui dosar în care un medic este acuzat de vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală, cu un prejudiciu estimat la aproape două milioane de euro. Anchetatorii susțin că, în perioada august 2020 - ianuarie 2024, medicul a efectuat intervenții chirurgicale estetice și reconstructive care au rezultat în vătămarea corporală a zece persoane.

Acțiunea a fost coordonată de Poliția Municipiului Constanța - Serviciul Municipal de Investigații Criminale și Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Perchezițiile au vizat locuințele a două persoane fizice și sediile a două persoane juridice. În plus, se efectuează verificări și pentru infracțiunile de corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

Medicul în cauză, identificat de surse ca fiind Hussein Shamieh, specialist în chirurgie plastică, a fost anterior cercetat sub control judiciar pentru trei cazuri de complicații medicale grave și permanente postoperatorii. Victimele, care au suferit intervenții chirurgicale atât în București, cât și în Constanța, au raportat prejudicii estetice semnificative.

Avocatul uneia dintre victimele medicului a relatat pentru Replica Online că pacienta a suferit complicații serioase și prejudicii estetice după o operație de reducție mamară cu implant de silicon, efectuată de medicul Shamieh.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica toate aspectele cazului și pentru a stabili întinderea prejudiciilor suferite de victime.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---