Social

O nouă rută Wizz Air din București spre o destinație turistică din Europa. "Este cea mai nouă destinație din București”

schedule 10 oct. 2023, 10:55

O nouă rută Wizz Air din București spre o destinație turistică din Europa. "Este cea mai nouă destinație din București”
Real_life_photo / Shutterstock

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că introduce o nouă rută din București spre o destinație din Europa, începând din data de 14 noiembrie.

Wizz Air introduce o nouă rută din București

Compania Wizz Air a anunțat că începând din data de 14 noiembrie va introduce o nouă rută din București cu destinația spre Edinburgh pe Aeroportul Glasgow.

Compania a menționat că va opera această cursă cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, în fiecare zi de luni și vineri.

"Ne străduim permanent să oferim cea mai convenabilă și diversificată rețea de rute din România. Glasgow este cea mai nouă destinație din București, de care pasagerii se pot bucura acum datorită tarifelor mici, la bordul aeronavelor noastre moderne. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii din România pe zborurilor noastre sustenabile către Glasgow, din luna noiembrie", a declarat Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Potrivit unui comunicat al companiei aeriene, biletele pentru noua destinație pot fi achiziționate online începând cu 119 lei.

Edinburgh este cel mai mare oraș al Scoției și al treilea ca mărime din Marea Britanie. Este un important centru economic și de afaceri în regiune, dar și un adevărat centru cultural și academic, care s-a dezvoltat de-a lungul anilor datorită universităților sale sau numeroaselor muzee, palate, galerii de artă, festivaluri și evenimente.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---