Locale Social Travel

Wizz Air introduce o nouă rută aeriană în România. Destinația este foarte populară

schedule 09 mar. 2023, 18:00

Wizz Air introduce o nouă rută aeriană în România. Destinația este foarte populară
Real_life_photo / Shutterstock

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că introduce o nouă rută în România. Începând din 27 martie, din Aeroportul Internațional Iași vor exista zboruri spre Berlin, în zilele de luni și vineri. Biletele de avion încep de la 99 de lei.

O nouă rută Wizz Air introdusă în România

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că introduce o nouă rută în România, începând din data de 27 martie. Noul zbor va porni din Iași cu destinația finală la Berlin. Potrivit unui comunicat al companiei aeriene din Ungaria, zborurile de pe noua rută vor fi opera în zilele de luni și vinerea. Prețul biletelor de avion încep de la 99 de lei.

Orașul Berlin este un important obiectiv turistic european. Anual, mii de persoane ajung în capitala Germaniei pentru a vizita și a vizualiza frumusețea orașului. De asemenea, o mare parte din români se află la muncă la Berlin sau localități din apropierea acestuia. Compania susține că ruta Iași - Berlin va avea succes.

Berlinul se bucură de o mulțime de muzee, atracții arhitecturale, parcuri, localuri tradiționale și alte obiective turistice pline de istorie, legende și tradiții.

„Capitala Germaniei a devenit cu un pas mai aproape de călătorii români care decolează de pe Aeroportul Internaţional Iaşi. Berlinul vă va surprinde cu numeroasele sale galerii de artă, scena animată a artei stradale şi start-up-urile contribuind la imaginea oraşului. Berlinul este una dintre capitalele culturale ale Europei, aşa că nu este surprinzător faptul că oraşul este populat cu 180 de muzee, cum ar fi Muzeul Dahlem, Muzeul Egiptean, Forumul Cultural din Berlin cu Noua Galerie Naţională şi Muzeul de Arte şi Meserii. În acelaşi timp, Berlinul este un oraş înconjurat de istoria mai multor generaţii şi oferă cele mai valoroase atracţii arhitecturale, precum Poarta Brandenburg, Clădirea Reichstagului, Zidul Berlinului, Memorialul Holocaustului şi Palatul Bellevue”, se arată în comunicat.

Reprezentanţii companiei Wizz Air au mai menționat că orașul Berlin găzduieşte cel mai mare magazin universal din Europa continentală, dar totodată, şi cea mai mare „grădină de bere” din lume, Hirschgarten, care se întinde pe 2,2 kilometri.

Wizz Air suspendă zborurile din România spre cinci destinații din Europa

Compania aeriană Wizz Air a decis să suspende zborurile a cinci rute europene spre și dinspre aeroporturile din București, Cluj Napoca, Iași și Sibiu. Decizia intră în vigoare în a doua jumătate a lunii martie 2023.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---