Locale

Wizz Air, noi rute cu plecare din București spre două destinații din Europa. Compania a realuat și o cursă de la Craiova

schedule 31 oct. 2023, 08:19

Wizz Air, noi rute cu plecare din București spre două destinații din Europa. Compania a realuat și o cursă de la Craiova
Foto: Shutterstock

Wizz Air a inaugurat duminică şi luni două noi rute de zbor, de la Bucureşti la Salonic şi Tirana. Compania a anunțat și că a reluat o cursă de la Craiova către Dortmund. 

Wizz Air anunţă noi rute cu plecare din Bucureşti, spre două destinaţii din Europa

Conform unui comunicat remis luni, începând cu data de 29 octombrie, călătorii români vor putea zbura direct de la București către Tirana în zilele de miercuri, joi, sâmbătă și duminică, la bordul aeronavelor Wizz Air. Mai mult, din 30 octombrie, zborurile spre Salonic vor fi disponibile în fiecare luni și vineri. Tot din data de 30 octombrie, s-a redeschis și ruta care leagă Craiova de Dortmund, cu zboruri programate în zilele de luni și vineri.

„Suntem încântaţi să includem Craiova ca a noua destinaţie românească în reţeaua de rute a Aeroportului Dortmund. În strânsă cooperare cu Wizz Air, oferim pasagerilor noştri o gamă variată de opţiuni de călătorie, cererea mare subliniind popularitatea acestora.
Introducerea noii destinaţii vine ca răspuns la preferinţele clienţilor şi diversifică şi mai mult gama noastră de destinaţii, promovând schimbul cultural cu oraşul vibrant al Craiovei”, a declarat Guido Miletic, directorul general al departamentului de Servicii Aeroportuare şi Marketing din cadrul Aeroportului Dortmund.
„Suntem încântaţi să sărbătorim aceste trei zboruri inaugurale din România într-un interval de timp atât de scurt. Prin intermediul noilor rute, oferim zboruri directe la preţuri reduse spre unele dintre cele mai interesante opţiuni de vacanţă şi destinaţii de city-break din Europa.
Vom continua să inovăm şi să ducem mai departe zborurile low-cost sustenabile, în beneficiul pasagerilor români, şi sperăm să ne vedem curând pe unul dintre zborurile noastre”, a afirmat, la rândul ei, Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri şi aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---