Social Politic

Miting pro-Palestina la București. Autoritățile au întărit securitatea la mai multe obiective din Capitală

schedule 20 oct. 2023, 09:37

Miting pro-Palestina la București. Autoritățile au întărit securitatea la mai multe obiective din Capitală
politie politist

Un miting de solidaritate pentru poporul palestinian va avea loc sâmbătă, în Piața Universității. Autoritățile au sporit măsurile de securitate pentru mai multe obiective din Bucureşti.

Miting pro-Palestina în centrul Capitalei

“Sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 16:00 la ora 18:00 în Piața Universității, denunțăm complicitatea la crimele comise de Israel împotriva poporului palestinian - în special asupra celor peste două milioane dintre ei supuși blocade ilegale și genocidului în Ghetoul Gaza”, precizează Asociația Comunității Palestiniene din România, cea care organizează acest miting. 

Autoritățile din Capitală au luat măsuri pentru a spori securitatea la mai multe obiective din Capitală. Oamenii nu ar trebui să intre în panică și să se alarmeze din această cauză, deoarece autoritățile au luat doar măsuri de precauție.

Ba mai mult, astfel de măsuri au fost luate în mai multe țări din Europa și nu doar. Vorbim deci de o decizie normală în astfel de situații.

În România, sistemul național de alertă terorist este la gradul albastru, al doilea ca intensitate și neschimbat încă din momentul în care a fost instituit acest sistem. 

Mai multe obiective din București sunt păzite mai bine tocmai pentru că autoritățile vor să evite situații tragice prin care au trecut alte state, precum mișcările violente, proteste, atentate.

Ambasadele, Teatrul Evreiesc de Stat, Cimitirul Evreiesc, Complexul Educațional Laude-Reut, Sinagoga Mare sau Templul Coral sunt doar câteva dintre obiectivele evreiești și palestiniene care sunt monitorizate mai atent de către autorități.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---