Horoscop

Horoscop azi, 16 decembrie 2023

schedule 16 dec. 2023, 04:00

Horoscop azi, 16 decembrie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec - Te bucuri de o zi relaxantă

Ziua de astăzi este foarte bună pentru relaxare. Partenerul de cuplu simte nevoia de a sta liniștit, așa că cel mai probabil vor fi excluse ieșirile în grupuri mari. Activitățile în aer liber sunt mai mult decât binevenite. Spre seară, ai parte de o surpriză cu adevărat specială din partea unei persoane dragi.   
Vezi video aici »

Taur - Petreci clipe frumoase alături de oamenii dragi

Ziua de astăzi strânge la un loc mai multe persoane dragi pentru a sărbători o reușită; poate fi vorba despre succesul tău sau al unui prieten important. Cert este că vei fi cu zâmbetul pe buze tot timpul deoarece vei fi înconjurată de oameni cu adevărat speciali.   
Vezi video aici »

Gemeni - Mare atenție la planul financiar

Astăzi confortul psihic are o importanță majoră pentru tine. Faci tot posibilul să te simți importantăși să fii apreciată de cei din jurul tău. Spre seară este posibil să îți dorești să achiziționezi un cadou foarte scump pentru partenerul de cuplu sau o persoană foarte dragă.  
Vezi video aici »

Rac - Nu îți neglija persoană iubită

Viața amoroasă a fost lăsată pe plan secund; este posibil ca partenerul de cuplu să nu fie mulțumit de asta și să se simtă neglijat. O discuție te poate ajuta să rezolvi acest conflict. Seara te găsește liniștită și cu zâmbetul pe buze, făcând planuri pentru vacanța de sărbători.  
Vezi video aici »

Leu - Nu permite emoțiilor să te ducă pe drumul greșit

Tentațiile sunt la orice pas și de aceea trebuie să fii foarte atentă. Este posibil ca astăzi să simți nevoia de a călca strâmb în relația sentimentală. De aceea îți recomand să stai mai mult în preajma partenerului de cuplu și să eviți pe cât posibil ieșirile în grupuri mari.  
Vezi video aici »

Fecioară - Te ocupi de treburi profesionale

Astăzi ești foarte sigură pe tine și te descurci în conflictele profesionale; ai suficientă energie încât să duci la bun sfârșit sarcinile cu privire la proiectele aflate în desfășurare. Ai multă răbdare și poți lua decizii foarte bune, care te vor ajuta mult în viitorul apropiat.  
Vezi video aici »

Balanță - Ai parte de discuții serioase cu oamenii din jurul tău

Astăzi este posibil să îți schimbi părerea cu privire la o decizie foarte importantă pe care intenționai să o iei; după discuții lungi cu persoane apropiate, reușești să înțelegi că este destul de dificil să faci față unei astfel de presiuni în ceea ce privește viața financiară. Ai răbdare, lucrurile se vor schimba pentru tine.  
Vezi video aici »

Scorpion - Ești concentrată pe viața personală

Astăzi ai timp să te odihnești și să te bucuri de compania persoanelor dragi, în special a partenerului de cuplu. După orele prânzului ai posibilitatea de a participa la un eveniment frumos, unde întâlnești oameni noi. Te descurci foarte bine la socializat și chiar reușești să îți faci relații de durată.  
Vezi video aici »

Săgetător - Primești sarcini noi la locul de muncă

În prima parte a zilei ești focusată pe problemele profesionale; primești sarcini noi, iar unele dintre acestea te pot pune în încurcătură. Trebuie să îndrăznești să ceri instrucțiuni sau chiar sfaturi superiorilor deoarece poți pierde timp prețios încercând să găsești singurărezolvări la probleme simple.  
Vezi video aici »

Capricorn - Îți este greu să rămâi calmă

Ziua de astăzi poate aduce stări de nervozitate și stres; întâmplările de care ai parte te pot face să îți amintești brusc ranchiuna și o ură veche pe care o ții de foarte mult în frâu. Îți este dificil să îți controlezi emoțiile și să reacționezi normal la tot ce se întâmplă în jurul tău.  
Vezi video aici »

Vărsător - Vești frumoase pe plan sentimental

Prima parte a zilei pare să fie una destul de liniștită și calmă; după orele prânzului întâlnești o nouă persoană cu care stabilești o legătură emoțională foarte puternică. În cazul în care ești singură, acest moment poate fi începutul unei frumoase povești de dragoste.  
Vezi video aici »

Pești - Zi bună pentru viața personală

Conjunctura astrală de astăzi favorizează întâlnirile și discuțiile importante de pe plan personal. Dacă ai de rezolvat probleme sau conflicte mai vechi, acesta este cel mai bun moment. Ești foarte calmăși reușești să rămâi cu zâmbetul pe buze indiferent de situație. Spre seară, primești în vizită o persoană dragă. 
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---