Irina Begu se califică în turul trei la Roland Garros și vizează Jocurile Olimpice

31 mai 2024, 11:10
Pixabay
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share
Irina Begu avansează în turul trei la Roland Garros și vizează Jocurile Olimpice cu clasament protejat.

Irina Begu, tenismena română, a reușit să se califice în turul trei la prestigiosul turneu de la Roland Garros, după o victorie convingătoare în fața Lindei Noskova. Begu, care a fost însoțită pentru prima dată de cățelul său la un turneu de tenis, a vorbit despre importanța acestuia în a-i oferi relaxare pe durata competiției. În plus, sportiva și-a exprimat entuziasmul de a reprezenta România la Jocurile Olimpice din această vară, unde intenționează să folosească clasamentul protejat pentru a participa.

În următoarea etapă a turneului, Begu urmează să se confrunte cu Varvara Gracheva, o jucătoare născută la Moscova care a ales să reprezinte Franța și care a avut un parcurs impresionant la Paris, învingându-le pe Maria Sakkari și Bernarda Pera. Irina Begu a menționat că zgura este suprafața sa preferată și că se simte confortabil jucând pe aceasta, lucru care s-a reflectat în performanțele sale recente.

Jocurile Olimpice de la Paris sunt programate să se desfășoare între 26 iulie și 11 august, iar Irina Begu își propune să folosească clasamentul protejat pentru a-și asigura prezența la acest eveniment sportiv de anvergură.



Citeste si