Alexandra Stan, diagnosticată cu tiroida Hashimoto: „E foarte riscant să te bazezi doar pe alimentație”
Alexandra Stan a fost diagnosticată cu tiroida Hashimoto, iar de curând a dat un interviu în care a vorbit despre acest subiect sensibil. Cum reușește blondina să își țină în frâu afecțiunea cu care se confruntă!
Alexandra Stan, despre boala autoimună de care suferă
Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Ea are succes și peste hotare și obișnuiește să fie sinceră cu fanii ei de pretutindeni, dar cu toate acestea sunt lucruri pe care nu le știu despre ea, iar unul dintre ele ale legătură cu faptul că suferă de po boală autoimună, care o împiedică să ai trupul la care a visat mereu. Vedeta a fost diagnosticată cu tiroida Hashimoto și a povestit că în momentul în care s-a întors din America, avea 10 kilograme în plus, pentru că era deraglată hormonal, iar de la o vreme încearcă să o țină în frâu pe cât posibil.
„Aveam 10 kilograme în plus atunci când m-am întors din America. Mă îmbolnăvisem de glandă și eram dereglată total. Eu am tiroidită Hashimoto autoimună, dar reușesc s-o țin în frâu în ultima vreme.”, a declarat Alexandra Stan.
De asemenea, aspectul fizic este foarte important pentru frumoasa artistă și tocmai de aceea are mare grijă de acesta. Având în vedere că a fost diagnosticată cu tiroida Hashimoto, ea trebuie să fie foarte atentă la alimentație, dar crede și că este foarte riscant ca o persoană care trece prin aceeași situație ca și ea să se bazeze doar pe lucrul acesta.
Citește și:
> Alexandra Stan, adevărul despre presupusa relație cu George Pușcaș
> Alexandra Stan, o viață amoroasă plină de întâmplări neașteptate
> Alexandra Stan, despre întemeierea unei familii. Cum trebuie să fie alesul
Cântăreața a renunțat la zahăr, soia, lactate, gluten, iar cafea bea doar dimineața, deși înainte consuma câte 3-4 pe zi. Alexandra Stan ia și un tratament pentru afecțiunea de care suferă, încă de pe la început și crede că dacă ar întrerupe tratamentul, ar risca destul de mult și nu își dorește deloc lucrul acesta. Pentru artistă, sănătatea este pe primul loc și face tot ceea ce îi stă în putință pentru a ține totul sub control.
„Nu consum gluten, lactate, zahăr, soia, alcool, mai deloc. Cafeaua la fel mai puțin, doar una de dimineața, înainte beam 3-4 cafele pe zi. Eu cred totuși că medicamentul e baza. E foarte riscant să te bazezi doar pe alimentație. Iau pastile, atât am luat de la început, nu-l întrerup că nu vreau să risc”, a mai zis vedeta.
Diana Oprișan
Redactor
Am studiat la Facultatea de Comunicare și Relații Publice – SNSPA. Am o experiență în domeniu de peste patru ani și am lucrat pentru publicații precum ZU TV și Spynews.ro, unde am scris în mare parte parte știri din domenii precum showbiz, social, dar și lifestyle. De asemenea, m-am ocupat și de administrarea paginilor de Facebook ale mai multor branduri.