Politic

Alexandru Rafila vrea să candideze la alegerile europarlamentare: „Am suficient de multă experienţă”

schedule 12 feb. 2024, 07:22

Alexandru Rafila vrea să candideze la alegerile europarlamentare: „Am suficient de multă experienţă”
LCV / Shutterstock

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunțat că intenționează să candideze la alegerile europarlamentare, pe listele PSD, candidatura sa fiind deja aprobată de PSD Sector 2.

Rafila vrea să candideze la alegerile europarlamentare

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a afirmat că vrea să candideze la alegerile europarlamentare. Astfel, urmează să se pronunţe PSD Bucureşti, după care conducerea naţională PSD va stabili lista definitivă a partidului.

„Mi-am depus opţiunea pentru candidatură la organizaţia PSD Sector 2 pentru alegerile europarlamentare. Colegii au aprobat în unanimitate această candidatură şi mă bucur, le mulţumesc. Sigur, este un prim pas, urmează ca organizaţia PSD Bucureşti şi conducerea partidului să definitiveze o listă”, a explicat, duminică, Alexandru Rafila.

Ministrul Sănătății a menționat că sunt mulţi care visează să meargă la Bruxelles sau în Parlamentul României, însă „e important să ne gândim de ce facem acest lucru”.

”Am suficient de multă experienţă şi un pic de interrelaţionare internaţională pentru că am avut ocazia să lucrez în diverse zone încât să pot ajuta România din Parlamentul European”, a menţionat Rafila.

Totodată, Rafila susține că va renunțat la funcţia de ministru al Sănătăţii deoarece oricum se termină în curând un ciclu electoral şi va apărea un alt guvern.

”Eu am mai bine de doi ani de când sunt ministrul Sănătăţii şi e bine întotdeauna să poţi să predai ştafeta unor oameni care vin din spate”, a declarat ministrul Alexandru Rafila.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---